Arhiva Natječaji Rujan 2016

Poziv za izradu idejnog projekta automatizacije naplate i kontrole voznih karata u sustavu integriranog prijevoza putnika

Dana 16. rujna 2016. godine Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture objavilo je Poziv za izradu idejnog projekta automatizacije naplate i kontrole voznih karata u sustavu integriranog prijevoza putnika.


19. rujan 2016.

Otvoren natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama „Naš doprinos zajednici“ Zaklade Slagalica

Zaklada za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“ raspisala je 15. rujna 2016. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama "Naš doprinos zajednici".


15. rujan 2016.

Otvoren Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Razvoj poslovne infrastrukture'

Ministarstvo poduzetništva i obrta dana 15. rujna 2016. godine objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj poslovne infrastrukture“.


15. rujan 2016.

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska

Program suradnje (CP) Interreg V-A Slovenija-Hrvatska (Interreg SI-HR) poziva korisnike pojedinačnog investicijskog prioriteta uspostavljenog u programskom području da podnesu prijave u okviru Otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga.


14. rujan 2016.

Javni poziv po Programu dodijele državne potpore za ulaganja u proizvodne tehnologije

U sklopu provedbe Industrijske strategije 2014.-2020., Ministarstvo gospodarstva je u 2016. godini objavilo Javni natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava prema Programu regionalnih potpora za kapitalna ulaganja u proizvodne tehnologije. Državne potpore po ovom programu namijenjene su proizvodnim gospodarskim sektorima za ulaganje u nove tehnologije.


8. rujan 2016.