Arhiva Natječaji Srpanj 2020

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III

Opći cilj Poziva je jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz osiguravanje pružanja i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije, komunikacijskog posrednika i videćeg pratitelja. Poziv se financira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., Prioritetne osi 2 Socijalno uključivanje, investicijskog prioriteta 9.iv Poboljšanje pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim uslugama, uključujući usluge zdravstvene skrbi i socijalne usluge od općeg interesa te specifičnog cilja 9.iv.2 Poboljšanje pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama, uključujući podršku procesu deinstitucionalizacije.


29. srpanj 2020.

Natječaj za tip operacije 4.1.1 Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u skladišne kapacitete za krumpir

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 20.7.2020. godine Natječaj za tip operacije 4.1.1 Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u skladišne kapacitete za krumpir


29. srpanj 2020.

UNWTO startup natječaj za održivi razvoj

Svjetska turistička organizacija predstavila je novi natječaj za startupove kojem je cilj identificirati inovatore koji bi mogli pridonijeti daljnjem razvoju održivog razvoja kroz turizam. Natjecanje će objediniti sve sektore oko postizanju ciljeva održivog razvoja i staviti inovacije i održivost u središte globalnog gospodarskog oporavka.


20. srpanj 2020.

Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju viška iskopa koji predstavlja mineralnu sirovinu - srpanj 2020.

Ministarstvo državne imovine objavilo je 7. srpnja 2020. godine Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju viška iskopa koji predstavlja mineralnu sirovinu - srpanj 2020.


20. srpanj 2020.

JAVNI POZIV za financiranje projekata za prilagodbu i izradu udžbenika/literature za slijepe i slabovidne učenike i studente za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Predmet Javnoga poziva je financiranje projekata prilagodbe i izrade udžbenika i drugih obrazovnih materijala na Brailleovu pismu i uvećanome tisku za potrebe slijepih i slabovidnih učenika u odgojno-obrazovnim ustanovama te prilagodba udžbenika, edukativnih i didaktičkih materijala, kao i literature prijeko potrebne slijepim i slabovidnim studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.


17. srpanj 2020.

Objavljen poziv „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava dana 10.7.2020. godine objavilo je otvoreni (trajni) poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, koji ima za cilj provedbu aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih NEET osoba.


16. srpanj 2020.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga EaSI 2020 - PROGRESS - Uspostavljanje i testiranje integriranih intervencija usmjerenih na podršku ljudima u najranjivim situacijama

Poziv će podržati inovativne i eksperimentalne projekte na lokalnoj / regionalnoj razini koji imaju za cilj uspostavljanje sveobuhvatnih strategija, mehanizama i usluga koji će osigurati holistički pristup za podršku ljudima u najranjivim situacijama.


15. srpanj 2020.

Pregled Javnih poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je nekoliko javnih poziva, u nastavku donosimo kratki pregled


10. srpanj 2020.