Arhiva Natječaji Listopad 2021

Objavljen natječaj za tip operacije 1.1.2 „Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike“

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 1.1. „potpora za strukovno obrazovanje i aktivnosti stjecanja vještina“, provedba tipa operacije 1.1.2 „Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike“.


28. listopad 2021.

Natječaj za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije

Osječko-baranjska županija objavila je natječaj za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini s ciljem stvaranja stimulativnog okruženja za razvoj poduzetništva, afirmacije novih poduzetničkih ideja i poticanja poduzetnika početnika.


28. listopad 2021.

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje turističkog sektora na području OBŽ-a

Osječko-baranjska županija u suradnji s Zagrebačkom bankom d.d. objavila je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje turističkog sektora na području Osječko-baranjske županije.


28. listopad 2021.

Otvoren Javni poziv za dostavu zahtjeva za sufinanciranje projekta iz Programa LIFE 2021. – 2027. koji se prijavljuju na LIFE natječaj za 2021.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja zajedno s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osiguralo je nacionalno sufinanciranje za projekte standardnih djelovanja koji se prijavljuju na natječaj Programa LIFE u 2021. godini koji potiče razvoj i provedbu inovativnih odgovora na izazove u provedbi i dostizanju ciljeva u području okoliša i klimatskih aktivnosti.


22. listopad 2021.