Arhiva Natječaji Rujan 2017

Javni natječaj iz donacija ACI d.d.

Adriatic Croatia International Club d.d. objavila je javni natječaj za financiranje neprofitnih organizacija iz donacija ACI d.d. u 2017. godini – drugo polugodište koje su programski usmjerene na rad u prioritetnim područjima te doprinose široj društvenoj zajednici.


25. rujan 2017.

Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije putem Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje kao regionalnog koordinatora, raspisalo je javni poziv za sufinanciranje projekta pripreme i izrade projektno-tehničke dokumentacije komunalne i socijalne infrastrukture prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.


19. rujan 2017.

Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2017. godini na području Republike Hrvatske.


15. rujan 2017.

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA MJERU PROMIDŽBA NA TRŽIŠTIMA TREĆIH ZEMALJA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama broj 89/17 javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2018. godini., iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. (tzv. Vinska omotnica).


11. rujan 2017.

Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova europske unije objavilo je poziv za sufinanciranje projekata u 2017. godini prema „Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama“


7. rujan 2017.