Arhiva Natječaji Studeni 2020

OTVOREN 4. NATJEČAJ ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA – LIGHT PROJECT PROPOSAL

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta “Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border” (“B Light”) u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 otvorila je Četvrti natječaj za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.


18. studeni 2020.

Poziv za prijave za #BeCROactive nagrade 2020.

Ministarstvo turizma i sporta, kao nacionalno koordinacijsko tijelo projekta Europski tjedan sporta, poziva sve zainteresirane ustanove ili pojedince da pošalju svoje prijave za #BeCROactive nagradu.


17. studeni 2020.

Promocija zdravlja i prevencija bolesti- faza 2

Ministarstvo zdravstva RH objavilo je dana 30.10.2020. godine Javni poziv Promocija zdravlja i prevencija bolesti – faza 2.


3. studeni 2020.

Javni poziv za predodabir nacionalnih kandidata za Europske digitalne centre za inovacije (EDIH)

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je dana 30.10.2020. javni poziv na dostavu projektnih prijedloga za predodabir nacionalnih kandidata koji će biti predloženi Europskoj komisiji za daljnji postupak odabira i (su)financiranja Europskih digitalnih centara za inovacije (engl. European Digital Innovation Hub, EDIH).


3. studeni 2020.

JAVNI POZIV za sudjelovanje u postupku uvođenja i prilagodbe standarda kvalitete u turizmu koji su izrađeni u okviru Studije integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije i početak provedbe

Osječko-baranjska županija je u ožujku 2020. godine pristupila izradi Studije integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije (u nastavku teksta: Studija). Studiju sufinancira Ministarstvo turizma temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini, a izrađuje se u suradnji s tvrtkom MICRO projekt d.o.o. iz Splita (u nastavku teksta: Izrađivač Studije).


3. studeni 2020.

Natječaj za provedbu podmjere 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim/prirodnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“, tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 30. listopada 2020. godine deseti Natječaj za provedbu podmjere 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim/prirodnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“, tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala.


2. studeni 2020.

KRATKI PREGLEDA JAVNIH POZIVA FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Donosimo kratki pregled otvorenih natječaja / javnih poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost


2. studeni 2020.