Arhiva Natječaji Rujan 2022

Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava - Izrada strategije zelene urbane obnove

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave i Grad Zagreb. Minimalan iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu prijavitelja iznosi 100.000,00 kn, dok maksimalni iznos bespovratnih sredstava iznosi 250.000,00 kn.


30. rujan 2022.

Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama (EnU-2/22)

Predmet Poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje projekata korištenja obnovljivih izvora energije za vlastitu potrošnju, odnosno mjera ugradnje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u postojećim obiteljskim kućama sukladno Tehničkim uvjetima Poziva, u kojem su sadržani i popisi mjera, njihovih minimalnih tehničkih uvjeta, kao i prihvatljive opreme i radova kojima se isti postižu.


30. rujan 2022.

Izložba inovacija BUDI UZOR®/ INOVA® ove godine u Osijeku – od 12. do 14. listopada!

Najveća izložba inovacija u jugoistočnoj Europi BUDI UZOR®/ INOVA® ove godine se održava u Osijeku, od 12. do 14. listopada 2022. godine, u Mall-u Osijek, Ulica Sv. Leopolda B. Mandića 50 a, a glavni moto ovogodišnje izložbe je "TJEDAN INOVACIJA". Glavni organizator ovogodišnje izložbe je Tera Tehnopolis d.o.o. zajedno sa Savezom inovatora Zagreba i Hrvatskom udrugom inovatora poduzetnika.


30. rujan 2022.

Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2023. godinu

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2023. godinu. Sredstva iz proračuna Republike Hrvatske osigurana za financiranje javnih potreba u kulturi namijenjena su potpori programima i projektima, aktivnostima i manifestacijama u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku.


16. rujan 2022.

Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu. Prihvatljivi prijavitelji su udruge civilnog društva koje ispunjavaju uvjete Poziva.


7. rujan 2022.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Dokazivanje inovativnog koncepta“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je u okviru Nacionalnog programa oporavka i otpornosti 2021. - 2026. otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Dokazivanje inovativnog koncepta“.


7. rujan 2022.

Javni natječaj za provedbu programa potpora za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2022. godinu

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni natječaj za provedbu programa potpora za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2022. godinu.


7. rujan 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje zapošljavanja u 2022.

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje zapošljavanja u 2022. godini na temelju Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine.


7. rujan 2022.

Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2022./2023.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javne pozive za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2022./2023. Predmet Javnog Poziva je iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi za sufinanciranje prihvatljivih troškova za voće i povrće i/ili mlijeko i mliječne proizvode isporučene školi i raspodijeljene djeci u osnovnim i srednjim školama u dane održavanja nastave u skladu sa školskim kalendarom tijekom školske godine 2022/2023.


7. rujan 2022.