Arhiva Natječaji Veljača 2021

MINISTARSTVO KULTURE I MEDIJA OBJAVILO JAVNE POZIVE ZA VIZUALNE UMJETNIKE I RAZVOJ ČITATELJSKE PUBLIKE U HRVATSKOJ

Javni poziv za poticanje stvaralaštva vizualnih umjetnika u 2021. godini (Rok: 16.3.2021.) i Javni poziv za predlaganje programa koji potiču čitanje i razvoj čitateljske publike u Republici Hrvatskoj za 2021. godinu (Rok: 26.3.2021.)


26. veljača 2021.

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE POSEBNIH PROGRAMA NACIONALNIH MANJINA U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2021. GODINI

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinanciranje posebnih programa nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u 2021. godini (u nastavku teksta: Javni poziv) je prikupljanje prijava posebnih programa nacionalnih manjina


26. veljača 2021.

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA TEMELJEM PROGRAMA RAZVOJA CIKLOTURIZMA NA KONTINENTU U 2021.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2021. godini. Za predmetni program je u Državnom proračunu Republike Hrvatske osigurano četiri milijuna kuna.


26. veljača 2021.

OTVORENI JAVNI POZIVI SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA DEMOGRAFIJU I MLADE

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je nekoliko javnih poziva. Prvi poziv odnosi se na prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu


26. veljača 2021.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA ZA SUFINANCIRANJE IZGRADNJE, POSTAVLJANJA I UREĐENJA SPOMEN-OBILJEŽJA

Ministarstvo hrvatskih branitelja na svojim je Internet stranicama objavilo Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, postavljanje ili uređenje spomen-obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu, sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini.


26. veljača 2021.

JAVNI POZIVI I NATJEČAJI OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE

Osječko-baranjska županija na svojoj je internet stranici objavila dva javna poziva za vjerske zajednice


25. veljača 2021.

Javni poziv za dodjelu namjenskih sredstava umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture i medija objavilo je dana 10. veljače 2021. godine Javni poziv za dodjelu namjenskih sredstava umjetničkim strukovnim udrugama na temelju čijih potvrda se ostvaruju porezne olakšice za isplatu jednokratne potpore njihovim članovima, nezavisnim profesionalcima u području kulture i umjetnosti, koji mogu obrazložiti da im je zbog posebnih okolnosti uvjetovanih koronavirusom onemogućeno ili bitno otežano obavljanje umjetničke djelatnosti.


15. veljača 2021.

Natječaj za tip operacije 4.1.1 Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 27. siječnja 2021. godine Natječaj za tip operacije 4.1.1 Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku.


4. veljača 2021.