Arhiva Natječaji Siječanj 2016

Marie Sklodowska-Curie akcije

Otvoren je poziv na natječaj za Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija u okviru Marie Sklodowska – Curie akcija (MSCA). Natječaj je otvoren do 28. travnja 2016. godine.


20. siječanj 2016.

Objavljen otvoreni poziv Programa suradnje Interreg VA Slovenija – Hrvatska 2014 - 2020

Objavljen je otvoreni poziv Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2014.-2020. S obzirom da se Program izvodi na osnovi otvorenog javnog poziva, projektne prijedloge moguće je neprekidno podnositi od otvaranja poziva sve dok postoje slobodna sredstva.


19. siječanj 2016.

Program Europa za građane raspored natječaja za rok 1. ožujka 2016.

Izvršna agencija za obrazovne, audio-vizualne i kulturne politike objavila je raspored natječaja za prvi ovogodišnji rok za podnošenje projektnih prijedloga u okviru programa Europa za građane 2014-2020.


13. siječanj 2016.

OBAVIJEST O NOVOM NATJEČAJU

(Zagreb/Osijek, 11. siječnja 2016.) Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka pokreću novi program dodjele financijskih podrški namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici.


11. siječanj 2016.

Raspisani natječaji programa suradnje ESPON

ESPON (European Spatial Planning Observation Network) je program međuregionalne suradnje čiji je cilj ojačati učinkovitost europske kohezijske politike kao i ostalih sektorskih politika i programa pomoću Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondovi).


5. siječanj 2016.

Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici 2016.

Ministarstvo socijalne politike i mladih pozvalo je udruge, domove socijalne skrbi i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi da se u skladu s Pozivom prijave za financijsku potporu za projekte usmjerene unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici.


5. siječanj 2016.