Arhiva Natječaji Travanj 2021

Javni poziv za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova raspisala je Javni poziv za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva s ciljem osnaživanja kapaciteta i umrežavanja nacionalnih organizacija civilnog društva u području međunarodne razvojne suradnje te doprinijelo promicanju prioriteta i vidljivosti Republike Hrvatske na području međunarodne razvojne suradnje.


29. travanj 2021.

Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je natječaj za prijavu projekata iz područja informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“ s ciljem uključivanja u raspravu o izgradnji zdravog kontinenta, borbi protiv klimatskih promjena i izazova u području okoliša, socijalnoj pravednosti, jednakosti i međugeneracijskoj solidarnosti, digitalnoj transformaciji, o europskim pravima i vrijednostima.


29. travanj 2021.

Objavljen poziv za dostavu projektnih prijedloga za jačanje STEM vještina u osnovnim školama i razvoj regionalnih znanstvenih centara za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je poziv za dostavu projektnih prijedloga za jačanje STEM vještina u osnovnim školama i razvoj regionalnih znanstvenih centara za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području s ciljem poboljšanje STEM vještina učitelja i drugih odgojno-obrazovnih radnika te poboljšanja STEM vještina učenika.


29. travanj 2021.

Otvoren natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuće poslovnog sektora za zaštitu okoliša u 2021.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša u 2021. godini.


27. travanj 2021.

Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora radu braniteljskih zadruga

Ministarstvo branitelja objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora braniteljskim zadrugama u cilju resocijalizacije i socijalnog uključivanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji kroz zadruge kao posebnog oblika malog poduzetništva koje omogućava organizirano i stručno vođeno obavljanje djelatnosti te zajednički nastup na tržištu.


23. travanj 2021.

E-savjetovanje Nacrta natječaja za podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada

Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.


23. travanj 2021.

Otvoren poziv za MSP-ove: Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja raspisalo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.


22. travanj 2021.

Europske snage solidarnosti 2021. – 2027.: Prvi poziv na podnošenje prijedloga za potporu volonterskim aktivnostima mladih

Europska komisija objavila je prvi poziv na podnošenje prijedloga za Europske snage solidarnosti za razdoblje 2021. – 2027. Europske snage solidarnosti podupiru mlade koji žele volontirati u raznim područjima: od pomaganja ugroženim osobama do sudjelovanja u zdravstvenim i ekološkim aktivnostima u EU-u i šire. Ovogodišnji prioritet bit će zdravlje te će volonteri raditi na projektima usmjerenima na zdravstvena pitanja, uključujući posljedice i oporavak od pandemije bolesti COVID-19.


21. travanj 2021.

Javni pozivi Osječko-baranjske županije

Osječko-baranjska županija objavila je nekoliko novih poziva/natječaja na svojoj Internet stranici


21. travanj 2021.

Otvoreno podnošenje zahtjeva za potporu zbrinjavanja nusproizvoda životinjskog podrijetla

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava zainteresirane podnositelje zahtjeva da je od 15. travnja 2021. godine moguće podnijeti zahtjev za nacionalnu potporu za zbrinjavanje nusproizvoda životinjskog podrijetla iz Programa potpore zbrinjavanja nusproizvoda životinjskog podrijetla od 2021. do 2023. godine.


15. travanj 2021.

Objavljen poziv za dostavu projektnih prijava za nacionalni program EUREKA u 2021. godini

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je poziv za međunarodne suradničke projekte u 2021. godini iz programa EUREKA. EUREKA je program kojim se potiču mikro, mala, srednja i velika poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti.


15. travanj 2021.

Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja u 2021. godini temeljem programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine, s ciljem sufinanciranja troškova obrazovanja osoba te podizanja razine njihovog obrazovanja i promjene zanimanja u svrhu poboljšanja kvalifikacijske strukture i olakšavanja pristupa rada, a radi povećanja njihove zapošljivosti.


15. travanj 2021.

Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu te sufinanciranje prijevoda i objave u e-obliku prethodno objavljenih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini

Ministarstvo hrvatski branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu te sufinanciranje prijevoda i objave u e-obliku prethodno objavljenih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini s ciljem očuvanje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata.


15. travanj 2021.