Arhiva Natječaji Ožujak 2017

Natječaj za operaciju 7.1.1. – Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave

Dana 27. ožujka 2017. godine Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je drugi Natječaj za provedbu podmjere 7.1. “Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti” – provedba operacije 7.1.1.” Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave”.


28. ožujak 2017.

Natječaj za udruge iz Domovinskoga rata

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskog rata koje djeluju na razini Republike Hrvatske


10. ožujak 2017.

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA DODJELU DONACIJA OD STRANE OTP BANKE

U sklopu svog donacijskog programa Zeleno svjetlo za… OTP banka raspisuje Javni natječaj za dodjelu donacija u 2017. godini. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju registrirane udruge, klubovi i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.


7. ožujak 2017.

Otvoren natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, a koje nisu bile korisnice institucionalne podrške Nacionalne zaklade u prethodnim razdobljima.


1. ožujak 2017.