Arhiva Natječaji Listopad 2015

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA OPERACIJU 4.1.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 28. listopada 2015. u Narodnim novinama broj 118/15 natječaj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« – provedba operacije 4.1.2. "Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš".


30. listopad 2015.

Objavljen Poziv na podnošenje prijedloga u okviru programa Erasmus+ Sport

Prema novim pravilima, u okviru poziva programa Erasmus + Sport mogu se podnositi prijedlozi kroz sljedeće akcije


24. listopad 2015.

Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela

Ministarstvo poduzetništva i obrta na svojim je mrežnim stranicama raspisalo natječaj pod nazivom „Podrška razvoju MPS u turizmu povećanjem kvallitete i dodatne ponude hotela“. Opći cilj je produljenje turističke sezone i podizanje konkurentnosti MSP u turizmu i razvoja turističke destinacije kroz povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela.


21. listopad 2015.

Javni poziv - Majstor svog zanata-naukovanje

Ministarstvo poduzetništva i obrta na svojim je mrežnim stranicama dana 19. listopada 2015. godine objavilo javni poziv pod nazivom „Majstor svog zanata – naukovanje“.


21. listopad 2015.

JAVNI POZIV za dodjelu potpora za ulaganja u razvoj i unaprjeđenje ruralnog turizma na području Osječko-baranjske županije u 2015. godini

Osječko – baranjska županija na svojim je mrežnim stranicama objavila Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2015. godinu za ulaganja u razvoj i unaprjeđenje ruralnog turizma na području Osječko-baranjske županije u 2015. godini.


5. listopad 2015.

JAVNI POZIV za dodjelu potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2015. godini

Osječko-baranjska županija na svojim je mrežnim stranicama objavila Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2015. godinu za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama na području Osječko-baranjske županije u 2015. godini.


5. listopad 2015.