Arhiva Natječaji Ožujak 2022

Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije (EnU-1/22)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije (EnU-1/22). Predmet Poziva je dodjela sredstava za neposredno sufinanciranje projekata korištenja obnovljivih izvora energije za vlastitu potrošnju, s ciljem povećanja proizvodnje energije i udjela OIE u ukupnoj potrošnji energije te posljedično smanjenje emisije stakleničkih plinova.


30. ožujak 2022.

Javni poziv za sufinanciranje nabave vatrogasnih vozila dobrovoljnim vatrogasnim društvima iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022. godini

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za sufinanciranje nabave vatrogasnih vozila dobrovoljnim vatrogasnim društvima iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022. godini. Temeljem ovog Javnog poziva sufinancirat će se projekti nabave vatrogasnih vozila (vozila za gašenje požara, vozila za tehničke intervencije i vozila za prijevoz vatrogasaca).


25. ožujak 2022.

Javni poziv za tvrtke, sveučilišta i centre za strukovno obrazovanje i osposobljavanje - Teaching Factories Competition on Green Manufacturing

Otvoren je javni poziv EIT Manufacturing zajednice pod nazivom Teaching Factories Competition, usmjeren na tvrtke, sveučilišta i strukovne škole. Kako potražnja za “učenjem kroz rad” brzo raste, tim EIT Manufacturing Education upravo je pokrenuo svoje prvo natjecanje pod nazivom Teaching Factories Competition s fokusom na zelenu proizvodnju


25. ožujak 2022.

Javni poziv za sufinanciranje opremanja dobrovoljnih vatrogasnih društava iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022.

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za sufinanciranje opremanja dobrovoljnih vatrogasnih društava iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022. godini.


25. ožujak 2022.

Osječko-baranjska županija raspisala je pet Javnih poziva za dodjelu potpora za područje lovstva

Osječko-baranjska županija raspisala je pet Javnih poziva za dodjelu potpora za područje lovstva.


25. ožujak 2022.

Poziv za međunarodne suradničke projekte u 2022. godini iz programa EUREKA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je poziv za međunarodne suradničke projekte u 2022. godini iz programa EUREKA kojim se potiču mala, srednja i velika poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih aktivnosti.


18. ožujak 2022.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga u sklopu M-ERA.NET-a za 2022. godinu

Objavljen je novi Zajednički poziv za M-ERA.NET COFUND za 2022. godinu. U ovom pozivu sudjeluje 30 organizacija za financiranje iz 26 zemalja, uključujući i Republiku Hrvatsku koju u M-ERA.NET-u predstavlja Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Ukupni proračun ovog poziva iznosi približno 25 milijuna eura.


18. ožujak 2022.

Javni poziv za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.


11. ožujak 2022.

Javni poziv za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Republike Srbije za 2022. godinu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Republike Srbije za 2022. godinu.


11. ožujak 2022.

INA d.d. – Natječaj za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode 2022.

INA – Industrija nafte d.d. raspisala je Natječaj za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode 2022. godine.


11. ožujak 2022.

HEP - Natječaj za donacije 2022.

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2022. godini.


11. ožujak 2022.

Natječaj za tip operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala. Svrha Natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnim i prirodnim nepogodama osim potresa i katastrofalnim događajima kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje.


10. ožujak 2022.

Poziv za organizacijsku (institucionalnu) podršku organizacijama civilnog društva

Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj objavio je Poziv za organizacijsku (institucionalnu) podršku za organizacije civilnog društva. Svrha Poziva je strateški podržati hrvatske organizacije civilnog društva koje djeluju u najmanje jednom od dva programska područja podrške Fonda.


10. ožujak 2022.

Javni poziv za Projekt rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za Projekt rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom u cilju provedbe Projekta rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom Ministarstvo hrvatskih branitelja objavljuje Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2022. godini na području Republike Hrvatske.


10. ožujak 2022.

Poziv za prijavu malih projekata u 2022.

Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj objavio je drugi Poziv za prijavu malih projekata u 2022. godini. Ovim Pozivom će biti podržani projekti manjeg opsega u trajanju od šest mjeseci do godinu dana, usmjereni na intervencije koje predlažu i provode lokalni OCD-i radi povećanja dobrobiti lokalnih zajednica i/ili tematskih zajednica koje čine određene društvene skupine sa zajedničkim interesima, potrebama i problemima u jednom od prioritetnih programskih područja podrške Fonda.


10. ožujak 2022.

Natječaj za tip operacije 4.1.1 »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih tipa gospodarstava« – ulaganja u skladišne kapacitete za žitarice i uljarice

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ – provedba tipa operacije 4.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – ulaganja u skladišne kapacitete za žitarice i uljarice iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Svrha Natječaja je podizanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava u sektoru ratarstva i stočarstva.


9. ožujak 2022.

JAVNI POZIV – Iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske Hrvatske

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske, koji su prvenstveno usmjereni na poduzetnike koji svojim radom doprinose usmjeravanju regionalnog gospodarstva prema prioritetnim nišama u okviru regionalnih lanaca vrijednosti.


7. ožujak 2022.

Natječaj za tip operacije 4.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – ulaganja u sektor mliječnog govedarstva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 4.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – ulaganja u sektor mliječnog govedarstva.


7. ožujak 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora za istraživačke projekte u poljoprivredi na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini

Osječko-baranjska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora za istraživačke projekte u poljoprivredi na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini. Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2022. godinu za istraživačke projekte u poljoprivredi na području Osječko-baranjske županije


1. ožujak 2022.

Osječko-baranjska županija raspisala više Javnih poziva namijenjenih dodjeli potpora za poljoprivrednike

Osječko-baranjska županija raspisala je više Javnih poziva namijenjenih dodjeli potpora za poljoprivrednike.


1. ožujak 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora za provedbu projekata razvoja pametnih sela na području Osječko-baranjske županije

Osječko-baranjska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora za provedbu projekata razvoja pametnih sela na području Osječko-baranjske županije. Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje prijava za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije općinama na području Osječko-baranjske županije za provedbu projekata razvoja pametnih sela, te time podizanja kvalitete života na ruralnom području Osječko-baranjske županije.


1. ožujak 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora mladim poljoprivrednicima na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini

Osječko-baranjska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora mladim poljoprivrednicima na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini. Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2022. godinu mladim poljoprivrednicima na području Osječko-baranjske županije.


1. ožujak 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022. godini dobrovoljnim vatrogasnim društvima za organizaciju i sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim vatrogasnim natjecanjima i drugim vatrogasnim manifestacijama

Osječko-baranjska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022. godini dobrovoljnim vatrogasnim društvima za organizaciju i sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim vatrogasnim natjecanjima i drugim vatrogasnim manifestacijama.


1. ožujak 2022.