Arhiva Natječaji Siječanj 2018

Započelo izdavanje odluka za Operaciju 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem odluka o rezultatu administrativne kontrole korisnicima koji su se prijavili na peti natječaj za operaciju 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“


29. siječanj 2018.

Provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku u modalitetu trajnog poziva za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom..


24. siječanj 2018.

Natječaji za udruge iz Domovinskog rata

Ministarstvo hrvatskih branitelja raspisalo je za udruge iz Domovinskog rata javni natječaj „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata“ i javni natječaj „Psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja, hrvatskih branitelja s invaliditetom, HRVI, stradalnika i članova obitelji smrtno stradaloga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata“.


23. siječanj 2018.

Objavljen novi ciklus natječaja "Superseniori"

Dana 15. siječnja 2018. godine, Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka objavile su novi ciklus natječaja "Superseniori" namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici.


16. siječanj 2018.