Arhiva Natječaji Studeni 2015

Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, na svojoj je internetskoj stranici objavilo poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture - umjetnost i kultura u vrtiću i školi, u sklopu nacionalnog dopunskog programa u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2016. godinu.


25. studeni 2015.

Poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2016. godinu

Ministarstvo unutarnjih poslova na svojim je mrežnim stranicama objavilo Poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2016. godinu.


23. studeni 2015.

Natječaj za podmjeru 4.3. »Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva«, tipa operacije 4.3.3. »Ulaganje u šumsku infrastrukturu«.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim je mrežnim stranicama objavila Natječaj za podmjeru 4.3. »Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva«, tipa operacije 4.3.3. »Ulaganje u šumsku infrastrukturu«.


23. studeni 2015.

Raspisani natječaji za 2 mjere iz vinske omotnice

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je nove natječaje za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina i mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda.


23. studeni 2015.

Raspisan natječaj za nacionalni program stipendiranja "Za žene u znanosti" 2016.

Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO i L'Oreal ADRIA raspisali su natječaj za nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“ kojim se dodjeljuju četiri stipendije u iznosu od 5.000 € (u kunskoj protuvrijednosti).


20. studeni 2015.

Javni poziv za program Provjere inovativnog koncepta (PoC6)

Cilj ovog poziva je putem ciljane potpore malim i srednje velikim gospodarskim subjektima te znanstvenicima i istraživačima zaposlenim u javnim znanstveno-istraživačkim organizacijama omogućiti lakši i brži razvoj inovativnog projekta do iduće faze u postupku pred- komercijalizacije.


20. studeni 2015.

Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije dana 6. studenoga 2015. godine objavilo je javni poziv „Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine“.


11. studeni 2015.

Poziv za prijave za financijsku potporu programima usmjerenim pružanju osobne asistencije osobama s invaliditetom

Ministarstvo socijalne politike i mladih na svojoj je internetskoj stranici objavila Poziv za prijave za financijsku potporu programima usmjerenim pružanju osobne asistencije osobama s invaliditetom.


3. studeni 2015.

Podrška razvoju skupnih projekata

Natječaj je otvoren s ciljem davanja podrške razvojnim projektima iz potprograma MEDIA u okviru programa Kreativna Europa. Sredstva se u okviru ovog potprograma dodjeljuju za razvoj europskih audiovizualnih djela, s naglaskom na filmska i televizijska djela, kao i igranih, dokumentarnih, dječjih i animiranih filmova.


3. studeni 2015.

Novi natječaji Obzor 2020.

Europska komisija objavla je nove natječaje na Portalu za sudionike, iz radnih programa za područja.


3. studeni 2015.