Arhiva Natječaji Svibanj 2017

Objavljen natječaj za provedbu Podmjere 3.1.

Dana 23. svibnja 2017. godine Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvi Natječaj za provedbu Podmjere 3.1. „Potpore za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“ – provedba tipa operacije 3.1.1. „Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode i u sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje“.


25. svibanj 2017.

Natječaj za udruge Domovinskoga rata

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskog rata koje djeluju na lokalnoj razini te kojima se aktivnosti sufinanciraju i/ili podržavaju od strane institucija državne uprave, drugih državnih tijela ili jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.


25. svibanj 2017.

Eko natječaj za vrtiće i škole "Otpad odvoji i nagradu osvoji"

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je poziv vrtićima i školama u Hrvatskoj da sudjeluju u edukativnom natječaju - Otpad odvoji i nagradu osvoji, organiziranom u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike.


25. svibanj 2017.

JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU DONACIJA U 2017. GODINI  „I JA ŽELIM POSAO“

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) objavila je javni natječaj za dodjelu donacija u 2017. godini „I ja želim posao“. Sredstva natječaja namijenjena su financiranju projekata koji povećavaju zapošljivost teško zapošljivih, ranjivih i marginaliziranih skupina, pružajući im mogućnost stjecanja potrebnih i/ili dodatnih kompetencija, znanja i vještina za usklađivanje s potrebama na tržištu rada.


25. svibanj 2017.

Natječaj Hrvatskog Telekoma „Zajedno smo jači“

Hrvatski Telekom i ove godine nastavlja sa svojim donacijskim natječajem „Zajedno smo jači“ kojim nagrađuje najbolje STEM projekte. Natječaj je otvoren za neprofitne ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, a prijavljeni projekti u svim kategorijama moraju primjenjivati barem jednu telekomunikacijsku tehnologiju te biti od važnosti za lokalnu i širu društvenu zajednicu.


19. svibanj 2017.

Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga ''Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija'' u svrhu jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije pružanjem potpore organizacijskoj reformi/promjenama i razvoju IRI infrastrukture znanstvenih organizacija s ciljem poboljšanja kvalitete, opsega i relevantnosti istraživačkih aktivnosti te njihove transformacije u međunarodno konkurentne znanstvene institucije koje stvaraju novu znanstvenu, društvenu i ekonomsku vrijednost.


11. svibanj 2017.

Objavljen natječaj za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama broj 43/17 novi natječaj za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja, iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. (tzv. Vinska omotnica).


11. svibanj 2017.

INA d.d. objavila natječaj "Zeleni pojas"

INA – Industrija nafte, d.d. u sklopu programa „Zeleni pojas“ objavila je natječaj za sufinanciranje ekoloških projekta u području zaštite okoliša i prirode 2017.


11. svibanj 2017.

Natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris raspisala je natječaj za dodjelu sredstava za sljedeće programe Zaklade: ZNANJE I OTKRIĆA i STVARALAŠTVO, EKOLOGIJA, BAŠTINA I DOBROTA


11. svibanj 2017.

Raspisano je 5 natječaja za podmjeru 4.1.

Dana 24. travnja stupio je na snagu novi Pravilnik o provedbi mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu, podmjere 4.1 „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (“Narodne novine”, broj 37/2017), prema kojemu je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je 5 natječaja


3. svibanj 2017.