Arhiva Natječaji Lipanj 2015

Otvoren natječaj za žene inovatorice

Nakon dva uspješna izdanja u 2011. i 2014. godini, Europska komisija i ove je godine raspisala natječaj za dodjelu nagrada ženama inovatoricama, kojim želi odati javno priznaje izvanrednim ženama poduzetnicama koje su tržištu ponudile svoje inovativne ideje. 


11. lipanj 2015.

Produžen rok za prijave na natječaj METRO Zvijezda zajednice

Svi mali i srednji poduzetnici koji žele ispričati svoju priču o pomaganju zajednici mogu se do 15. lipnja prijaviti na natječaj METRO Zvijezda zajednice u sklopu kojeg METRO nagrađuje društveno odgovornog poduzetnika.


11. lipanj 2015.

Otvorena 2 natječaja iz programa LIFE

Program LIFE objavio je dva poziva za dostavu projektnih prijedloga, s naglaskom na njihovu predanost projektima kojima se štiti okoliš i dotiče tema o klimatskim promjenama.


9. lipanj 2015.

Javni natječaj po Operativnom programu regionalnih potpora kapitalnih ulaganja radi zadržavanja i povećanja broja radnika

Predmet natječaja: Dodjela sredstava potpore po Operativnom programu regionalnih potpora kapitalnih ulaganja radi zadržavanja i povećanja broja radnika.


9. lipanj 2015.

Objavljeni pozivi za natječaje TAF-DRP i START za pripremu projekata u okviru EU strategije za dunavsku regiju

20. svibnja 2015. objavljena su dva poziva za prijavu transnacionalnih projekata u okviru EU strategije za dunavsku regiji.


1. lipanj 2015.