Arhiva Natječaji Studeni 2023

Javni poziv za predlaganje programa koji potiču razvoj publike u kulturi u Republici Hrvatskoj za 2024. godinu

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv za predlaganje programa koji potiču razvoj publike u kulturi u Republici Hrvatskoj za 2024. godinu s ciljem pružanja podrške kvalitetnim i inovativnim programima čije aktivnosti potiču i razvijaju sudjelovanje publike u kulturi i umjetnosti.


30. studeni 2023.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga za male projekte (Seed Money Facility – SMF) Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027.

Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. otvorio je poziv na dostavu projektnih prijedloga za male projekte (Seed Money Facility – SMF) kroz koji se želi pokrenuti razvoj strateških projekta koji su u skladu s prioritetima Strategije Europske unije za dunavsku regiju (EUSDR), a projektni prijedlozi podneseni u okviru ovog poziva moraju biti usklađeni najmanje s jednim od 12 prioritetnih područja (PA) te se jasno odnositi na akcijski plan i ciljeve EUSDR-a.


30. studeni 2023.

Javni poziv za provedbu Programa potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektoru ratarstva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni poziv za provedbu Programa potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektoru ratarstva s ciljem pružanja financijske potpore proizvođačima koji se bave proizvodnjom pšenice i/ili ječma i/ili zobi i/ili tritikale i/ili pira i/ili raži i/ili uljane repice kako bi se ublažili ekonomski gubitci koji utječu na održivost proizvodnje ratarskih kultura u Republici Hrvatskoj.


28. studeni 2023.

Objavljen Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje velikih međunarodnih sportskih natjecanja u 2024. godini.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje velikih međunarodnih sportskih natjecanja u 2024. godini s ciljem odabira velikih međunarodnih sportskih natjecanja na temelju vrednovanja zaprimljenih zahtjeva, koji će biti sastavni dio Programa javnih potreba u sportu državne razine u 2024. godini te poticanje i potpora organizacije velikih međunarodnih sportskih natjecanja koja se odvijaju na području Republike Hrvatske, kao načina promidžbe sportskih vrijednosti i popularizacije sporta među građanima, unapređenja sustava sporta te međunarodne sportske promocije Republike Hrvatske.


24. studeni 2023.

Objavljen „Ruksak (pun) kulture“

Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje umjetničkih programa i/ili umjetničko-edukativnih radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi, nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2024. godinu.


24. studeni 2023.

Info dan – Mogućnosti financiranja tržišno orijentiranih projekata (EUREKA, Eurostars, EIC i EEN)

Izvještavamo Vas da će Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održati u srijedu, 29. studenog 2023. godine s početkom u 9:45 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora BIOS, J. J. Strossmayera 341, Osijek Info dan – Mogućnosti financiranja tržišno orijentiranih projekata (EUREKA, Eurostars, EIC i EEN). Na navedenom događaju bit će prezentirane informacije o međunarodnim programima za financiranje tržišno orijentiranih projekata.


20. studeni 2023.

Natječaj za provedbu intervencije 73.10. Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju

Ministarstvo poljoprivrede objavljuje natječaj za provedbu intervencije 73.10. Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju.


20. studeni 2023.

Javni poziv Fonda za neposredno sufinanciranje uzgoja sadnica u rasadničarskoj proizvodnji za šumske i vrste namijenjene za ozelenjivanje urbanih područja

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Javni poziv za neposredno sufinanciranje uzgoja sadnica u rasadničarskoj proizvodnji za šumske i vrste namijenjene za ozelenjivanje urbanih područja.


16. studeni 2023.

JAVNI POZIV ZA POTICANJE UGRADNJE FOTONAPONSKIH ELEKTRANA U OBITELJSKIM KUĆAMA (EnU-4/23)

Predmet Poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje projekata ugradnje fotonaponskih elektrana za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju u postojećim obiteljskim kućama.


15. studeni 2023.

Javni poziv za provedbu mjera iz „Programa potpore županijskim programima u sektoru mliječnog gospodarstva u 2023. godini

Ministarstvo poljoprivrede objavljuje javni poziv za provedbu mjera iz „Programa potpore županijskim programima u sektoru mliječnog gospodarstva u 2023. godini.


14. studeni 2023.

Javni poziv za (su)financiranje organizacije skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2023. godinu

Ministarstvo poljoprivrede objavljuje Javni poziva za (su)financiranje organizacije skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2023. godinu.


10. studeni 2023.

JAVNI POZIV za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini

Predmet Javnog poziva je dostava projektnih prijedloga za financiranje ili sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina od interesa za razvoj sporta za pojedini sport ili skupine sportova.


8. studeni 2023.

VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU

Svrha je ovog Poziva doprinijeti povećanju razine digitalne zrelosti MSP-ova kroz razvoj digitalnih poslovnih modela, jačanje kapaciteta za provedbu digitalizacije i digitalne transformacije ili unaprjeđenje kibernetičke sigurnosti, što će u konačnici povećati konkurentnost i otpornost poduzeća korištenjem digitalnih tehnologija.


2. studeni 2023.