Arhiva Natječaji Svibanj 2015

Javni natječaj za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim je internet stranicama objavila Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2015. godini.


13. svibanj 2015.

Natječaj za žene inovatorice

Europska komisija je uspostavila nagradu „Žene inovatorice“ kojom se želi podići svijest javnosti o mogućnostima i prilikama žena u inovacijskom poduzetništvu i ohrabriti ih kako bi iskoristile poslovne mogućnosti koje nude njihovi istraživački projekti te kako bi postale poduzetnice.


13. svibanj 2015.

Podmjera 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim je internet stranicama objavila Natječaj za provedbu podmjere 6.3. »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«, provedba tipa operacije 6.3.1. »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«


12. svibanj 2015.

EBRD objavila dvogodišnji poticajni program za žene poduzetnice u Hrvatskoj

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je dvogodišnji program za žene poduzetnice koji je podržan donatorskim sredstvima fonda Taiwan-EBRD Business Cooperation.


8. svibanj 2015.

Javni poziv za neposredno sufinanciranje građenja (radove i opremu) i stručni nadzor građenja reciklažnog dvorišta

Sukladno zakonu o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13), a u svrhu uspostave cjelovitog sustava gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske , Fond sufinancira, u obliku sredstava pomoći jedinicama lokalne samouprave kao podnositelja zahtjeva po ovom javnom pozivu građenja (radove i opremu) i stručni nadzor građenja reciklažnog dvorišta.


8. svibanj 2015.

Sposobnosti inovacija potaknutih dizajnom u europskim MSP-ima

Opći je cilj ugovora poboljšanje sposobnosti posredničkih organizacija za poslovni razvoj diljem Europe, radi davanja podrške onim MSP-ima koji su zainteresirani za korištenje dizajna kao strateškog alata u njihovom poslovanju.


8. svibanj 2015.

Potpora proizvodnji dizajna temeljenog na robi široke potrošnje

Ovaj poziv nudeći podršku dizajnu temeljenog na projektima robe široke potrošnje ima za cilj skratiti vrijeme na tržištu inovativnih rješenja, ukloniti prepreke za širu primjenu kreativnih rješenja, stvaranju ili povećanju tržišta za srodne proizvode (ili usluge) i povećati konkurentnost europskih malih i srednjih poduzeća na svjetskim tržištima.


8. svibanj 2015.

Objavljen Natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava u okviru Programa „Potpora skupinama proizvođača za izradu specifikacije poljoprivrednog ili, zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla ili zajamčeno tradicionalnog specijaliteta“

Predmet Natječaja je dodjela namjenskih bespovratnih novčanih sredstava za pokriće dijela troškova izrade specifikacije poljoprivrednog ili prehrambenog proizvoda za zaštitu naziva zaštićenom oznakom izvornosti, zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla ili zajamčeno tradicionalnog specijaliteta.


6. svibanj 2015.