Arhiva Natječaji Kolovoz 2022

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala pet natječaja za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je pet natječaja za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade, udrugama iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj, udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini i udrugama za zaštitu potrošača.


22. kolovoz 2022.

Otvoren novi natječaj za program Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva mikro, mala i srednja poduzeća da prijave svoj inovativni projekt na Eurostars program i osiguraju potporu od 1,5 milijuna kuna. Eurostars je program kojim se potiču mikro, mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dva partnera iz dvije različite zemlje u projektu.


3. kolovoz 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora turističkim agencijama/organizatorima turističkih putovanja iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2022. godinu

Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje prijava za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2022. godinu turističkim agencijama/organizatorima turističkih putovanja čiji klijenti/turisti putem njihovih turističkih programa/paket-aranžmana ostvaruju turistička noćenja na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini.


3. kolovoz 2022.