Arhiva Natječaji Svibanj 2021

JAVNI POZIVI ZA DODJELU POTPORA ZA PROŠIRENJE POSTOJEĆE DJELATNOSTI I POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je dva Javna poziva u cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine


24. svibanj 2021.

Javni poziv za iskazivanje interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja na području Republike Hrvatske

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv u svrhu prikupljanja podataka o potrebama, mogućnostima i prilikama zainteresiranih gospodarskih subjekata za uspostavljenjem, povećanjem, unapređenjem i proširenjem kapaciteta recikliranja posebnih kategorija otpada i ostalih vrsta otpada radi povećanja gospodarske aktivnosti unutar Republike Hrvatske i ostvarenja ciljeva sukladno obavezama propisanima Zakonom i Planom gospodarenja otpadom Republike Hrvatske za razdoblje od 2017. - 2022. godine.


24. svibanj 2021.

Objavljen Javni poziv za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme u svrhu unaprjeđenja sustava provedbe mjere sprječavanja nastanka otpada i mjere odvojenog prikupljanja komunalnog otpada kroz nabavu komunalne opreme za sprječavanje nastanka biootpada, kompostiranjem biootpada u vlastitom vrtu ili domu kako bi se smanjila količina biorazgradivog otpada koji se odvoze na odlagališta otpada, te povećala stopa odvojenog prikupljanja komunalnog otpada.


24. svibanj 2021.

Otvoreni natječaji Osječko-baranjske županije

Javni poziv za dodjelu potpora u turizmu radi ublažavanja posljedica uslijed epidemije bolesti COVID-19, Javni poziv za dodjelu potpora za ulaganja u autohtonu eno i gastro ponudu na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini, Javni poziv za dodjelu potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2021. godini.


10. svibanj 2021.

Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je poziv za dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)” u svrhu ublažavanja najgorih oblika dječjeg siromaštva pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele obroka u osnovnim školama.


10. svibanj 2021.

Objavljen deseti natječaj za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” – ulaganja u alternativne načine držanja kokoši nesilica

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« – provedba tipa operacije 4.1.1 »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – ulaganja u alternativne načine držanja kokoši nesilica u sektoru peradarstva iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.


10. svibanj 2021.