Poziv za izradu idejnog projekta automatizacije naplate i kontrole voznih karata u sustavu integriranog prijevoza putnika
19. rujan 2016.

Dana 16. rujna 2016. godine Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture objavilo je Poziv za izradu idejnog projekta automatizacije naplate i kontrole voznih karata u sustavu integriranog prijevoza putnika.

Poziv je namijenjen isključivo izradi idejnog projekta automatizacije naplate i kontrole voznih karata u sustavu integriranog prijevoza putnika, a koja će dovesti do projektnih prijedloga koji se planiraju sufinancirati iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova za razdoblje 2014 – 2020. Prihvatljivi projekt je Izrada idejnog projekta automatizacije naplate i kontrole voznih karata u sustavu integriranog prijevoza putnika.

Visina dostupnih financijskih sredstava iz EFRR-a namijenjenih za ovaj poziv iznosi 340.000,00 kuna. Maksimalni intenzitet potpore je 85% ukupnih prihvatljivih troškova predloženog Projekta.

Unaprijed definirani prijavitelj ovog poziva je tvrtka „Integrirani promet zagrebačkog područja d.o.o.“ , Zagreb, Park stara Trešnjevka 2, 10000 Zagreb.

Poziv je otvoren do 18. studenoga 2016. godine. Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1291 integriranog-prijevoza-putnika
Povezani članci
BICIKLISTIČKE STAZE OPĆINE ANTUNOVAC KK.07.4.2.16.0001
BICIKLISTIČKE STAZE OPĆINE ANTUNOVAC KK.07.4.2.16.0001

Projekt Biciklističke staze Općine Antunovac KK.07.4.2.16.0001 započeo je u rujnu 2019. godine. Sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, putem Urbane aglomeracije, ITU mehanizma, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE POSEBNIH PROGRAMA NACIONALNIH MANJINA U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2021. GODINI
JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE POSEBNIH PROGRAMA NACIONALNIH MANJINA U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2021. GODINI

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinanciranje posebnih programa nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u 2021. godini (u nastavku teksta: Javni poziv) je prikupljanje prijava posebnih programa nacionalnih manjina

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA TEMELJEM PROGRAMA RAZVOJA CIKLOTURIZMA NA KONTINENTU U 2021.
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA TEMELJEM PROGRAMA RAZVOJA CIKLOTURIZMA NA KONTINENTU U 2021.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2021. godini. Za predmetni program je u Državnom proračunu Republike Hrvatske osigurano četiri milijuna kuna.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA  ZA SUFINANCIRANJE IZGRADNJE, POSTAVLJANJA I UREĐENJA SPOMEN-OBILJEŽJA
JAVNI POZIV MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA ZA SUFINANCIRANJE IZGRADNJE, POSTAVLJANJA I UREĐENJA SPOMEN-OBILJEŽJA

Ministarstvo hrvatskih branitelja na svojim je Internet stranicama objavilo Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, postavljanje ili uređenje spomen-obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu, sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini.