Arhiva Novosti Ožujak 2020

Otvoren natječaj „EIT Digital Venture Program“

Organizacija EIT Digital, vodeća europska organizacija usmjerena na digitalnu transformaciju Europe putem digitalnih inovacija i edukacija poduzetnika otvorila je prijave na natječaj EIT Digital Venture Program koji nudi priliku poduzetničkim timovima iz 20 europskih zemalja da ostvare financijsku potporu do 25.000 eura


31. ožujak 2020.

HZZ Izmjene i dopune NOVE mjere COVID-19 Potpora za očuvanje radnih mjesta

Jučer su na sjednici Upravnog vijeća HZZ-a usvojene Izmjene i dopune Uvjeta i načina korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2020. godini, temeljem kojih:  Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)


27. ožujak 2020.

Javni poziv za otkup knjiga za narodne knjižnice u 2020. godini

Ministarstvo kulture objavilo je Javni poziv za otkup knjiga domaćih izdavača na hrvatskome jeziku


25. ožujak 2020.

Potpisan Ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!

Dana 20. ožujka 2020. godine, Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. potpisala je Ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020.


25. ožujak 2020.

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je nove natječaje

Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, postavljanja ili uređenja spomen-obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu, sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2020. godini


9. ožujak 2020.

Javni poziv za sufinanciranje audiovizualnih djela o Domovinskom ratu za 2020.

S ciljem očuvanja stečevina i ublažavanja negativnih posljedica Domovinskog rata kroz poticanje stvaranja audiovizualnih djela o Domovinskom ratu, Ministarstvo hrvatskih branitelja dana 5. ožujka 2020. godine objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projektnih prijedloga produkcije i postprodukcije audiovizualnih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2020. godini.


5. ožujak 2020.

Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2020.

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2020.


5. ožujak 2020.

Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2020. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je 2. ožujka Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2020. godinu.


3. ožujak 2020.

Javni poziv za dodjelu potpora radu zadruga hrvatskih branitelja

U cilju olakšavanja pristupa tržištu rada, resocijalizacije i socijalnog uključivanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji kroz zadruge, Ministarstvo branitelja objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora radu zadruga hrvatskih branitelja.


3. ožujak 2020.

Objavljen poziv INTEGRATOR

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Pziv INTEGRATOR namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima. Pozivom se nastoji podržati suradnja MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti u ciljanom strateškom segmentu.


3. ožujak 2020.

Otvoren javni poziv za potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Osječko-baranjska županija na temelju Program mjera potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Osječko-baranjske županije za razdoblje 2016. - 2020. godine, objavila je javne pozive za sljedeće mjere potpora:


3. ožujak 2020.

Održana radionica za PPI-jeve „Umrežavanjem do uspjeha“

Dana 28. ožujka 2020. godine, Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., održala je radionicu za umrežavanje poduzetničkih potpornih institucija pod nazivom „Umrežavanjem do uspjeha“.


2. ožujak 2020.