Arhiva Novosti Prosinac 2018

Otvoren natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”

Otvoren je natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”.


18. prosinac 2018.

Otvoren Kulturno-informativno turistički centar Žnidarec u Ivanovcu

Područje Općine Antunovac i službeno je obogaćeno novim sadržajem. Naime, u petak, 14. prosinca 2018. godine, otvoren je Kulturno-informativno turistički centar Žnidarec u Ivanovcu. Projekt rekonstrukcije i prenamjene postojeće kuće kipara naive Vjekoslava Žnidareca (1931.-2000.) u KITC Žnidarec sufinanciran je sredstvima Ministarstva turizma i Općine Antunovac, a njegovom realizacijom nastao je novi sadržaj vezan uz kulturno-povijesno nasljeđe ovoga kraja.


18. prosinac 2018.

Otvoreni poziv: Inovacije novoosnovanih MSP-ova - II faza

Otvoren je Poziv na dostavu projektnih prijava „Inovacijenovoosnovanih MSP-ova – II faza“ kojim se  potiče inovativnost novoosnovanih MSP-ova zauvođenje inovacija koje rezultiraju proizvodom/uslugom koja je novost natržištu.


18. prosinac 2018.

Treći natječaj za operaciju 9.1.1 Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija

Otvoren je treći natječaj za operaciju 9.1.1 Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija. Prihvatljivi prijavitelji supoljoprivredne organizacije, a na raspolaganju je ukupno 25.000.000,00 kuna izPrograma ruralnog razvoja Republike.


13. prosinac 2018.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika“

Otvoren je poziv na dostavu projektnih prijedloga „Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika“ kojim je neprofitnim organizacijama, organizacijama civilnog društva, jedinicama lokalne samouprave te jedinicama regionalne (područne) samouprave na raspolaganju 85.000.000,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda.


11. prosinac 2018.

Otvorenje Kulturno-informativno turističkog centra Žnidarec

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje Kulturno-informativno turističkog centra Žnidarec u Ivanovcu (Duga ulica 140, Ivanovac, Općina Antunovac)


6. prosinac 2018.