Arhiva Novosti Studeni 2017

Najava konferencije „Mogućnosti financiranja za poduzetnice“

Dana 07. prosinca 2017. godine, Institut za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria u suradnji sa Women in Adria -brand za ambiciozne žene: poduzetnice, korporativne žene, žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju, održati će konferenciju u Osijeku u Poduzetničkom inkubatoru BIOS


27. studeni 2017.

Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora KK.04.2.1.04″..


17. studeni 2017.

Natječaj Ministarstva vanjskih i europskih poslova

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU u svrhu ostvarenja financijske potpore u 2017. godini.


14. studeni 2017.

Javni poziv srednjim školama - promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja u poljoprivredi 2017.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv srednjim školama za dodjelu bespovratnih sredstava za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja u poljoprivredi za 2017. godinu.


13. studeni 2017.

Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći - faza II

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je otvoreni trajni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći- faza II“.


9. studeni 2017.

Javni poziv za dodjelu potpore organizatorima manifestacija iz nadležnosti Ministarstva poljoprivrede u 2017. godini

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je javni poziv za dodjelu potpore organizatorima manifestacija iz nadležnosti Ministarstva poljoprivrede u 2017. godini, s ciljem poticanja promocije domaćih proizvoda, povezivanja proizvođača i unapređenja poljoprivredne proizvodnje u skladu sa svjetskim dostignućima.


6. studeni 2017.