Arhiva Novosti Listopad 2015

U ENIF-u 25 milijuna eura čeka inovativne poduzetnike

U prvom regionalnom fondu poduzetničkog kapitala Enterprise Innovation Fund (ENIF), za ulaganje u inovativne start up-ove i tvrtke u ranoj fazi razvoja s visokim potencijalom za rast već je spremno više od 25 milijuna eura, a do kraja godine taj bi iznos trebao doći do ciljanih 40 milijuna eura, rečeno je u utorak na predstavljanju tog fonda.


30. listopad 2015.

Završen ciklus radionica o zaštiti okoliša i održivom razvoju u Općini Antunovac

Dana 23. listopada 2015. godine Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. održala je zadnju radionicu iz ciklusa radionica koje su se provodile u sklopu projekta EDUKACIJA O ZAŠTITI OKOLIŠA I ODRŽIVOM RAZVOJU U OPĆINI ANTUNOVAC „ZAŠTITOM OKOLIŠA DO ODRŽIVOSTI“...


24. listopad 2015.

Promocija poduzetništva Općine Antunovac na autobusu tvrtke GPP d.o.o. Osijek

Općina Antunovac i Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. u suradnji s tvrtkom GPP d.o.o. uključila se je u pilot projekt reklamiranja putem jumbo plakata na autobusu i besplatne wi-fi usluge putnicima u autobusima GPP-a. Prikaži više...


22. listopad 2015.

Održane radionice o zaštiti okoliša i održivom razvoju

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. 19. i 20. listopada održala je edukativne radionice o zaštiti okoliša i održivom razvoju za djecu nižih uzrasta OŠ „Antunovac“.


20. listopad 2015.

Općini Antunovac odobren projekt za mlade „Brže, Više, Jače“

Na natječaj Ministarstvo socijalne politike i mladih za prijavu programa i projekata usmjerenih mladima Agencija RODA d.o.o. za Općinu Antunovac u partnerstvu sa udrugom mladih Alfa prijavila je projekt u području regionalnih i lokalnih programa za mlade pod nazivom Brže, Više, Jače!


2. listopad 2015.