Arhiva Novosti Travanj 2017

Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2017. godini

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2017. godini ..


25. travanj 2017.

Otvoren natječaj „Naš doprinos zajednici“

„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je 14. travnja 2017. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama "Naš doprinos zajednici" , u okviru raspoloživih sredstava Nacionalne zaklade za prošireni Decentralizirani model financiranja razvoja civilnog društva u 2017. godini.


25. travanj 2017.

Općina Antunovac sredstvima EU graditi će Sportsko – kulturnu dvoranu vrijednosti 9 milijuna kuna

Općina Antunovac na natječaj za bespovratna europska sredstva iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, Mjere 7., Podmjere 7.4. «Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu» prijavila je izgradnju i opremanje Sportsko – kulturne dvorane ukupne vrijednosti projekta 9 milijuna kuna. Provedba projekta će trajati dvije godine, te je zatraženo 7,4 milijuna kuna iz sredstava EU, a ostatak od 1,6 milijuna kuna osigurati će se iz proračuna Općine Antunovac.


20. travanj 2017.

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o.


13. travanj 2017.

Javni poziv HTZ-a za potpore događanjima

Hrvatska turistička zajednica objavljuje Javni poziv za potpore događanjima u 2017. godini. Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za događanja na teritoriju Republike Hrvatske od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju


13. travanj 2017.

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, Referentna oznaka: KK.03.2.1.08 koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


8. travanj 2017.