Arhiva Novosti Studeni 2016

BOŽIĆNA PREDSTAVA I PODJELA PAKETIĆA ZA DJECU

Ovim putem obavještavamo sve mještane Općine Antunovac da će se ovogodišnja božićna predstava pod nazivom „Legenda o Kristu“, u izvedbi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka, održati dana 13. prosinca 2016. godine s početkom u 16.00 sati u Hrvatskom domu u Antunovcu te 18.00 sati u Hrvatskom domu u Ivanovcu.


28. studeni 2016.

Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom

Objavljen je natječaj „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ kojim će se financirati projekti u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. godine iz Europskog socijalnog fonda. Natječaj ima za cilj jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom, odnosno osoba s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima pružanjem usluga osobne asistencije. Također, pružanjem usluga tumača/prevoditelja hrvatskog znakovnog jezika i videćeg pratitelja za gluhe, gluhoslijepe i slijepe osobe.


28. studeni 2016.

Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“ . Svrha poziva je provedba mjere energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora u kojima javne ustanove obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje kroz integrirani pristup.


28. studeni 2016.

Natječaj u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo – Pilot Project „Europe of diversities“

Otvoren je natječaj u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo ( REC Programme) pod nazivom Pilot Project „Europe of diversities“ ( REC-RPPI-EUDI-AG-2016).


22. studeni 2016.

Inkubator i akcelerator za razvoj poduzetništva u Antunovcu prijavljen je za bespovratna sredstva EU

Nakon osnivanja trgovačkog društva „Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.“ u svrhe izrade i provedbe projekata za gospodarski i ruralni razvoj, te poticanje razvoja poduzetništva na svom području, Općina Antunovac pristupila je izradi projektne dokumentacije za izgradnju inkubatora i akceleratora, za svrhe i potrebe poduzetnika i gospodarstvenika, te za promociju poduzetničkog i gospodarskog potencijala.


22. studeni 2016.

Prijavljen projekt vrijedan preko 2 milijuna kuna za rekonstrukciju Crkvene ulice Ivanovac na Program ruralnog razvoja RH

Projekt rekonstrukcije nerazvrstane ceste Crkvena ulica Ivanovac prijavljen je na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., u okviru Mjere 07 »Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima«, Podmjere 7.2. »Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije«, tip operacije 7.2.2. »Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta«.


22. studeni 2016.

Natječaj za prijave odlaznih mobilnosti u ljetnom semestru 2016./2017. u kategoriji „freemover“ u programu CEEPUS

Otvoren je natječaj za prijave odlaznih mobilnosti izvan odabranih CEEPUS mreža, u tzv. „freemover“ kategoriji, za mobilnost u ljetnom semestru 2016./2017.U „freemover“ kategoriji za mobilnost se mogu prijaviti svi oni čije matično visoko učilište ne sudjeluje u jednoj od odabranih CEEPUS mreža (nema prethodno potpisane ugovore sa stranim visokim učilištima), za mobilnost na visoka učilišta u nekoj od 16 zemalja srednje i istočne Europe koje sudjeluju u programu CEEPUS.


20. studeni 2016.

Poziv na prijavu za dodjelu Erasmus+ Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2017. – 2020.

Objavljen je poziv na prijavu za dodjelu Erasmus+ Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (SOO) za razdoblje 2017. – 2020. 


20. studeni 2016.

Hrvatske autoceste d.o.o. objavile Javni natječaj za financiranje humanitarnih projekata

Uprava Društva Hrvatske autoceste d.o.o. je objavila Javni natječaj za financiranje humanitarnih projekata koji se provode u svrhu zaštite i promicanja zdravlja djece, pružanja pomoći oboljeloj djeci te pružanja pomoći djeci s invaliditetom i posebnim potrebama.


17. studeni 2016.

NATJEČAJ ZA OPERACIJU 7.2.2. - „ULAGANJA U GRAĐENJE NERAZVRSTANIH CESTA“

Dana 03. studenog 2016. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 100/16 Natječaj za provedbu podmjere 7.2.– provedba tipa operacije 7.2.2.“Ulaganje u građenje nerazvrstanih cesta“.


6. studeni 2016.

UNIQA osiguranje pokrenulo internetsku stranicu za prijavu projekata

UNIQA osiguranje pokrenulo internetsku stranicu za društveno odgovorno poslovanje – Radost života - radostzivota.uniqa.hr, na kojoj registrirane nevladine udruge i sportski klubovi, kulturne, medijske i obrazovne ustanove, te savezi i društva mogu prijaviti svoje projekte.


1. studeni 2016.

Poziv na dostavu ponuda za usluge osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje u sklopu ESF Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva na suradnju pružatelje usluge izobrazbe za pripremu i provedbu projekata koji će održavati radionice za potencijalne prijavitelje na natječaje za dodjelu sredstava ESF-a (osmišljavanje i razrada projektnih ideja, projektne klinike).


1. studeni 2016.