Arhiva Novosti Rujan 2017

Počeli su radovi na uređenju i postavljanju odmorišta za cikloturiste kod utvrde Kolođvar

Općina Antunovac započela je pripremne radove na uređenju odmorišta za cikloturiste na biciklističkoj ruti utvrde Kolođvar. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva turizma koji je odobren prošle godine na javnom pozivu za programe razvoja javne turističke infrastrukture. Ukupna vrijednost projekta je 460.000,00 kuna, a odobrena bespovratna sredstva ministarstva iznose 240.000,00 kuna, dok će ostatak osigurati Općina Antunovac.


26. rujan 2017.

Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Javni poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“ (Ref.br. UP.02.1.1.06), koji se financira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.


25. rujan 2017.

Javni natječaj iz donacija ACI d.d.

Adriatic Croatia International Club d.d. objavila je javni natječaj za financiranje neprofitnih organizacija iz donacija ACI d.d. u 2017. godini – drugo polugodište koje su programski usmjerene na rad u prioritetnim područjima te doprinose široj društvenoj zajednici.


25. rujan 2017.

Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije putem Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje kao regionalnog koordinatora, raspisalo je javni poziv za sufinanciranje projekta pripreme i izrade projektno-tehničke dokumentacije komunalne i socijalne infrastrukture prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.


19. rujan 2017.

Kapitalni projekt Kulturno-turističko informativnog centra kuća Žnidarec Ivanovac prijavljen na Ministarstvo turizma

Projekt rekonstrukcije, izgradnje i opremanja Kulturno-turističko informativnog centra kuća Žnidarec Ivanovac prijavljen je u okviru Programa razvoja javne turističke infrastrukture kojega provodi Ministarstvo turizma.


18. rujan 2017.

Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2017. godini na području Republike Hrvatske.


15. rujan 2017.

Na EU fondove prijavljen je projekt izgradnje infrastrukture u novom dijelu Gospodarske zone Antunovac

Postojeća Gospodarska zona Antunovac, koja je aktivna i infrastrukturno opremljena od 2012. godine, proširuje se izgradnjom infrastrukture na novih 58.000m2 sa 17 građevinskih parcela.


13. rujan 2017.

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA MJERU PROMIDŽBA NA TRŽIŠTIMA TREĆIH ZEMALJA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama broj 89/17 javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2018. godini., iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. (tzv. Vinska omotnica).


11. rujan 2017.

Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova europske unije objavilo je poziv za sufinanciranje projekata u 2017. godini prema „Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama“


7. rujan 2017.

Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017./2018.)

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017. – 2018.)“ koji se financira u okviru Operativnog programa za hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020 iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.


5. rujan 2017.

Povratak vitezova na Utvrdu Kolođvar

Dana 16. rujna 2017. godine na lokaciji utvrde, smještene između naselja Ivanovac i Čepin, četvrti puta za redom, održat će se kulturno-povijesna manifestacija „Povratak vitezova na Utvrdu Kolođvar“. Organizator manifestacije je Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. uz financijsku podršku Hrvatske turističke zajednice i pokroviteljstvo Općine Antunovac i Općine Čepin.


1. rujan 2017.