Arhiva Novosti Lipanj 2017

Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III u okviru Operativnog programa učinkovitih ljudskih potencijala od 2014. do 2020. Europskog socijalnog fonda.


26. lipanj 2017.

OBJAVLJENE IZMJENE NATJEČAJA ZA OPERACIJU 4.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu natječaja za operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za mikro, male i srednje korisnike i operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za velike korisnike.


21. lipanj 2017.

Ulaganje u znanost i inovacije - Prvi poziv

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Ulaganje u znanost i inovacije – Prvi poziv" u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


21. lipanj 2017.

Program podrške zaklade „Kultura nova“

Zaklada "Kultura nova" objavila je Javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava programima i projektima organizacija civilnoga društva(udruga i umjetničkih organizacija) na području suvremene kulture i umjetnosti u okviru Programa podrške 2017. godine.


21. lipanj 2017.

Poziv na radionicu „Kako napisati životopis i predstaviti se poslodavcu“

Info centar za mlade INFO FORA u suradnji s Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o. poziva mlade od 15 do 29 godina, a isto tako i ostale zainteresirane skupine na edukativnu radionicu pod nazivom ''Kako napisati životopis i predstaviti se poslodavcu'' koja će se održati 30. lipnja 2017.


12. lipanj 2017.

Sanacija i zatvaranje odlagališta neopasnog otpada

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Sanacija i zatvaranje odlagališta neopasnog otpada“ koji se provodi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Specifični cilj 6i1 - Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.


12. lipanj 2017.

Izmjena natječaja za operacije 4.1.1. i 4.1.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu natječaja za operacije 4.1.1. i 4.1.2.


7. lipanj 2017.

KAKO NAPISATI ŽIVOTOPIS I PREDSTAVITI SE POSLODAVCU

Info centar za mlade INFO FORA  poziva mlade od 15 do 29 godina na edukativnu radionicu pod nazivom ''Kako napisati životopis i predstaviti se poslodavcu'' koja će se održavati 30. lipnja 2017. i 7. srpnja 2017.


5. lipanj 2017.

Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“. Predmet poziva je dodjela bespovratnih sredstava namijenjenih očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji se pretežito obavljaju ručnim radom i baštine posebne zanatske vještine i umijeća oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture te umjetničkih obrta koji se odlikuju proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti.


5. lipanj 2017.

Gospodarska zona Antunovac postaje “Silicijska dolina” Osječko-baranjske županije

Općini Antunovac odobren je EU projekt Poduzetničkog inkubatora i akceleratora – RODA koji će se graditi u Gospodarskoj zoni Antunovac. Projekt je ukupne vrijednosti 21,4 milijuna kuna i prijavljen je krajem 2016. godine u Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta na javni poziv Razvoj poslovne infrastrukture, sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a iznos sufinanciranja koji je odobren za provedbu projekta je 93%, odnosno oko 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava.


2. lipanj 2017.

Jačanje socijalnog dijaloga – faza III

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava objavilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga ''Jačanje socijalnog dijaloga - faza III'' s ciljem povećanja učinkovitosti, održivosti rezultata i kontinuiteta socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj te unaprjeđenja kvalitete socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na međunarodnoj, nacionalnoj, regionalnoj, lokalnoj i sektorskoj razini.


2. lipanj 2017.