Arhiva Novosti Listopad 2016

ERASMUS+, KA3 - Poslovna partnerstva u strukovnom obrazovanju, osposobljavanju i naukovanju na temelju rada

Poziv na dostavu prijedloga u okviru programa Erasmus + „KA3 - Poslovna partnerstva u strukovnom obrazovanju, osposobljavanju i naukovanju na temelju rada“.


25. listopad 2016.

ERASMUS + : Suradnja s civilnim društvom u području mladih

Otvoren je natječaj u sklopu programa Erasmus + , ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike - Suradnja s civilnim društvom u području mladih.


25. listopad 2016.

Energetska obnova višestambenih zgrada

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja dana 17. listopada 2016. objavilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga „ Energetska obnova višestambenih zgrada „ u svrhu provedbe mjera energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije u višenastambenim zgradama s ciljem smanjenja potrošnje energije za grijanje/hlađenje kroz integralni pristup.


19. listopad 2016.

„Pokreni nešto svoje“ – program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj

Program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj „Pokreni nešto svoje“ novi je razvojni program ACT Grupe namijenjen poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima.


17. listopad 2016.

Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dana 13. listopada 2016. uputilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga za provedbu operacije „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“.


17. listopad 2016.

ESIF Zajmovi - HAMAG-BICRO raspisao je Program Mikro i Malih zajmova

HAMAG – BICRO u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta raspisao je Program Mikro i Malih zajmova. Kroz nove financijske proizvode putem ESIF mikro i malih zajmova po kamatnim stopama koje variraju od 0,5 % do 1% za investiciju, odnosno od 1% do 3% za obrtna sredstva, koje će izravno provoditi HAMAG-BICRO, mikro i malim poduzetnicima na raspolaganju je 25.000.000,00 EUR.


7. listopad 2016.

Objavljena izmjena natječaja za provedbu podmjere 8.5. -provedba operacije 8.5.1. “Konverzija degradiranih šumskih sastojina i šumskih kultura”

Obavještavamo sve zainteresirane da je u NN 89/2016 objavljena izmjena natječaja za provedbu podmjere 8.5. „Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava“ – provedba operacije 8.5.1. „Konverzija degradiranih šumskih sastojina i šumskih kultura“


7. listopad 2016.

Javni natječaj za financiranje projekta u području pružanja psihosocijalne pomoći tražiteljima međunarodne zaštite za razdoblje od dvije godine

Ministarstvo unutarnjih poslova Samostalni sektor za Schengensku koordinaciju i projekte Europske unije dana 04. listopada 2016. raspisalo je Javni natječaj za financiranje projekta u području pružanja psihosocijalne pomoći tražiteljima međunarodne zaštite za razdoblje od dvije godine.


5. listopad 2016.

Općina Antunovac predstavlja gospodarstvenike sa svojega područja na 19. Osječkom jesenskom sajmu

Na 19. Osječkom jesenskom sajmu, koji će se održati na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku od 07. do 09. listopada 2016. godine, Općina Antunovac predstaviti će gospodarstvenike, poduzetnike te obrtnike sa svojega područja.


5. listopad 2016.