Arhiva Novosti Srpanj 2015

Program INTERREG MEDITERRANEAN 2014-2020 pokrenuo informativnu kampanju

Program INTERREG MEDITERRANEAN 2014-2020 pokrenuo je informativnu kampanju u vezi s prvim pozivom na dostavu projektnih prijedloga. Nacionalno predstvaljanje programa održati će se 8. rujna 2015. godine u Zagrebu.


30. srpanj 2015.

Otvoren natječaj Europske fondacije za mlade

Europska fondacija za mlade osnovana je od strane Vijeća Europe, kako bi osigurala podršku aktivnostima europske mladeži, a općenito teži poticanju suradnje među mladima iz različitih zemalja EU.


23. srpanj 2015.

Horizon (Obzor) 2020 PROJEKTI : PORTAL - izdanje br. 7

Horizon (Obzor) 2020 Projekti - Portal neprocjenjiva je tromjesečna publikacija za znanstvenike, kreatore politika i istraživače uključene u do sada najveći program Europske Unije namijenjen istraživanju i inovacijama. Ovaj časopis je definitivni vodič za Horizon 2020 te nudi informativne, dubinske i pravovremene analize i komentare.


21. srpanj 2015.

Ministarstvo kulture raspisalo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2016. godinu

U proračunu Republike Hrvatske osiguravaju se sredstva za javne potrebe u kulturi, a to su djelatnosti u kulturi, aktivnosti, manifestacije i projekti u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku. Od interesa za Republiku Hrvatsku smatrat će se programi i projekti koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, promiču interkulturni dijalog, razvoj civilnoga društva, koji su stručno utemeljeni, visoke razine kvalitete, ekonomični, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te oni koji se odvijaju kontinuirano.


21. srpanj 2015.

Javni pozivi i natječaji

Ministarstvo gospodarstva Republike Hrvatske na svojoj je službenoj internet stranici objavilo nekoliko novosti.


9. srpanj 2015.

Novi milijuni za mikro i male poduzetnike i obrtnike

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je u ponedjeljak, 6. srpnja drugi krug Javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa Poduzetnički impuls 2015. Objavljena su 3 javna poziva ukupne vrijednosti gotovo 14 milijuna kuna.


8. srpanj 2015.