Arhiva Novosti Rujan 2021

Poziv na radionicu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?”

Udruga ruralnog turizma Hrvatske u suradnji s LAG-om Vuka-Dunav te Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije, poziva Vas na radionicu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?” koja će se održati dana 13.10.2021. godine u Poduzetničko razvojnom centru općine Erdut, Ulica bana Josipa Jelačića 1, Dalj, s početkom u 13 sati.


28. rujan 2021.

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2022. godinu

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2022. godinu. Od interesa za Republiku Hrvatsku smatrat će se programi i projekti koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, promiču međukulturni dijalog, razvoj civilnoga društva, koji su stručno utemeljeni, visoke razine kvalitete, ekonomični, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te oni koji se odvijaju kontinuirano.


28. rujan 2021.

Otvoren natječaj za Eurostars 3

Tajništvo EUREKA u suradnji s Hrvatskom agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje poziv za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars-3 kojim se potiču mikro, mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dva partnera u projektu iz dvije različite zemlje članice.


28. rujan 2021.

Objavljen Javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2021. godinu u cilju očuvanja i razvoja deficitarnih djelatnosti tradicijskih obrta koji se pretežito obavljaju ručnim radnom i baštine posebne zanatske vještine i umijeća.


24. rujan 2021.