Arhiva Novosti Srpanj 2019

Otvoren „Javni poziv za dostavu prijava za izgradnju pristupnih mreža“

Otvoren je „Javni poziv za dostavu prijava za izgradnju pristupnih mreža“ kojim se pozivaju jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i operatori da dostave prijave


31. srpanj 2019.

Otvoren Poziv „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2019.-2020.)“

Otvoren je trajni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2019.-2020.)“ usmjeren na ublažavanje najgorih oblika dječjeg siromaštva, pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele obroka u osnovnim školama.


31. srpanj 2019.

Otvoren Natječaj „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“

Otvoren je Natječaj „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ sa svrhom osiguravanja potpora osnivanju novih poduzeća, olakšavanju poslovanja aktivnih poduzeća i jačanju institucija koje pružaju potporu poduzetnicima


31. srpanj 2019.

PIA Antunovac: Popis poslovnih prostora raspoloživih za zakup

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. raspisala je Javni poziv za zakup poslovnih prostora u objektu Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac (PIA Antunovac).


29. srpanj 2019.

Upoznajte Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac!

Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac svoja je vrata poduzetnicima otvorio u lipnju 2019. godine. Što sve nudi i kome je sve namijenjen provjerite u našoj brošuri.


3. srpanj 2019.