Arhiva Novosti Lipanj 2020

ODRŽAN BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“

Danas, 26.6.2020. godine (petak) od 11.00 do 12.30 sati, održan je posljednji web seminar u mjesecu lipnju, na temu „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“. Sudionici/e seminara imali su priliku upoznati se s problemima pred kojima se nalaze osobe koje se odluče pokrenuti vlastiti posao te o mogućnostima i načinima rješavanja istih, u svrhu bolje pripreme za buduće poslovanje i svladavanje prepreka.


26. lipanj 2020.

BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“

Dana 26.6.2020. godine (petak) od 11.00 do 12.30 sati, održat će se web seminar na temu „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“. Sudionici/e seminara moći će se upoznat s problemima pred kojima se nalaze osobe koje se odluče pokrenuti vlastiti posao te o mogućnostima i načinima rješavanja istih, u svrhu bolje pripreme za buduće poslovanje i svladavanje prepreka.


24. lipanj 2020.

ODRŽAN BESPLATAN WEB SEMINAR “ŽENE U PODUZETNIŠTVU – IZAZOVI”

Danas je održan 2. po redu web seminar u mjesecu lipnju "Žene u poduzetništvu-izazovi", koji Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o. provodi u okviru projekta Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac!, sufinanciranog iz EU fonda za regionalni razvoj.


19. lipanj 2020.

BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „ŽENE U PODUZETNIŠTVU – IZAZOVI!“

Dana 19.6.2020. godine (petak) od 11.00 do 12.30 sati, održat će se web seminar na temu „Žene u poduzetništvu – izazovi!“. Sudionici/e seminara moći će se upoznat s izazovima modernog doba pred kojima se nalaze žene poduzetnice – kako uskladiti poslovne i obiteljske obveze, te će dobiti korisne informacije o tome kako prepoznati i ublažiti posljedice multitaskinga i burnouta, (s kratkim osvrtom na digitalnu detoksikaciju i mindfulness).


17. lipanj 2020.

Obavijest o obustavi Poziva „Umjetnost i kultura online“

Ministarstvo kulture, temeljem informacije zaprimljene od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva dana 8. lipnja 2020. godine, objavljuje obavijest o obustavi Poziva UP.02.1.1.14 „Umjetnost i kultura online“.


10. lipanj 2020.

OBAVIJEST - Objava četvrte izmjene Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘’Inovacijski vaučeri za MSP-ove” (KK. 03.2.2.03)

Objava četvrte izmjene Poziva na dostavu projektnih prijedloga  ‘’Inovacijski vaučeri za MSP-ove” (KK. 03.2.2.03)


5. lipanj 2020.

ODRŽAN BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „KLIMATSKE PROMJENE I PODUZETNIŠTVO“

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., dana 4. lipnja 2020. godine održala je prvi besplatni web seminar u lipnju na temu „Klimatske promjene i poduzetništvo“.


4. lipanj 2020.

OBAVIJEST KORISNICIMA ZA PROVEDBU NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1. POTPORA ULAGANJU U POKRETANJE NEPOLJOPRIVREDNIH DJELATNOSTI U RURALNIM PODRUČJIMA

Ovim putem dostavljamo dodatna pojašnjenja za korisnike natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1. »Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima«.


4. lipanj 2020.

BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „KLIMATSKE PROMJENE I PODUZETNIŠTVO“

Web seminari besplatni su za sve sudionike i provode se u okviru projekta Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a namijenjeni su mikro, malim i srednjim poduzetnicima/ama


2. lipanj 2020.