Arhiva Novosti Kolovoz 2018

Obrazovanjem do Samoinicijative - poziv kandidatima

Mlada ste visokoobrazovana nezaposlena osoba ili dugotrajno nezaposlena osoba s područja Osječko-baranjske županije? Želite steći konkurentna znanja za prednost na tržištu rada i razvoj vlastite karijere?


30. kolovoz 2018.

Objavljen poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“ referentna oznaka: KK.03.2.1.16.

Dana 24. kolovoza 2018. godine Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“, referentna oznaka: KK.03.2.1.16.


28. kolovoz 2018.

Otvoren poziv na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata“.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dana 3. kolovoza objavilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata“.


23. kolovoz 2018.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila pet natječaja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva dana 16. kolovoza 2018. godine raspisala je pet natječaja za financiranje projekata


22. kolovoz 2018.

Objavljen Javni poziv za novu potporu za povećanje proizvodnje mlijeka – poljoprivrednicima 195 milijuna kuna kroz tri godine

U svrhu obnove narušenog proizvodnog potencijala u sektoru govedarstva, Vlada Republike Hrvatske donijela je Program potpore proizvođačima, kojim u periodu od tri godine planira poljoprivrednicima dodijeliti 195 milijuna kuna bespovratnih sredstava za kupnju i uzgoj rasplodnih junica.


7. kolovoz 2018.

Obavijest poljoprivrednicima, prerađivačima poljoprivrednih proizvoda te subjektima koji djeluju u sektoru šumarstva

  Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), pokrenulo je financijske instrumente – Mikro i Male zajmove za ruralni razvoj – u sklopu Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.


3. kolovoz 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo javni poziv za Program 'Razvoj zadružnog poduzetništva' za 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj zadružnog poduzetništva" za 2018. godinu.


3. kolovoz 2018.