Arhiva Novosti Srpanj 2017

Izmjena natječajne dokumentacije Poziva za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti

Dana 28. srpnja 2017. godine Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je izmjenu natječajne dokumentacije za  Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu.


31. srpanj 2017.

Ljetni STEM auto 2017.

Dana 4. kolovoza 2017. godine, u prostorijama Općinske vijećnice Općine Antunovac (Braće Radića 4, 31216 Antunovac), od 10-12 sati, održati će se Ljetna STEM radionica, radionica programiranja i robotike. Radionica će biti održana u suradnji Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. i udrugom Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih– IRIM, u sklopu projekta “Croatian Makers”.


29. srpanj 2017.

„Povratak vitezova na Utvrdu Kolođvar“ uz potporu Hrvatske turističke zajednice

Agenciji za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o. odobrena je potpora Hrvatske turističke zajednice u iznosu od 20.000,00 kuna, četvrtu za redom manifestaciju „Povratak vitezova na Utvrdu Kolođvar“, koja će se održati 16. rujna 2017. godine s ciljem unaprjeđenja turističke ponude ruralnog područja i dovođenja novog sadržaja na kulturno-povijesnu baštinu, Utvrdu kolođvar. Na području Osječko-baranjske županije odobreno je ukupno 13 projekata u sklopu programa „Potpore događanjima „ u 2017 godini.


29. srpanj 2017.

Objavljen Javni poziv za nacionalno sufinanciranje LIFE projekata

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike u suradnji s Hrvatskim vodama objavilo je Javni poziv za dostavu zahtjeva za iskazivanje načelne financijske podrške "tradicionalnim" projektima iz Programa LIFE 2014.-2020. za teme iz vodnog sektora koji se prijavljuju na natječaj za 2017. godinu.


26. srpanj 2017.

Poziv na predstavljanje „B Light“ Grant Sheme za dodjelu bespovratne pomoći

  Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje poziva na predstavljanje „B Light“ Grant Sheme za dodjelu bespovratne pomoći koja će se održati u Maloj vijećnici, Županijska 4., 31000 Osijek u četvrtak, 27. srpnja 2017. godine u 10 sati.


21. srpanj 2017.

Općina Antunovac prijavila je projekt zapošljavanja žena u lokalnoj zajednici

Radi smanjenja nezaposlenosti na svom području Općina Antunovac prijavila je projekt zapošljavanja žena u lokalnoj zajednici na Program Zaželi sufinanciran europskim sredstvima putem Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.- 2020.


18. srpanj 2017.

OPĆINI ANTUNOVAC DODJELJENA ODLUKA ZA IZGRADNJU PODUZETNIČKOG INKUBATORA I AKCELERATORA U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI!

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, odobrilo je Općini Antunovac EU projekt Poduzetničkog inkubatora i akceleratora – RODA koji će se graditi u Gospodarskoj zoni Antunovac, te je Projekt je ukupne vrijednosti 21,4 milijuna kuna i prijavljen je krajem 2016. godine u Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta na javni poziv Razvoj poslovne infrastrukture, sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a iznos sufinanciranja koji je odobren za provedbu projekta je 93%, odnosno oko 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava.


18. srpanj 2017.

Objavljen Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu.


18. srpanj 2017.

Dodjela Odluka o financiranju za Poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Razvoj poslove infrastrukture“

Dana 14. srpnja 2017. godine Direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. Nataša Tramišak i načelnik Općine Antunovac Davor Tubanjski prisustvovali su dodjeli Odluka o financiranju za Poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Razvoj poslove infrastrukture“.


16. srpanj 2017.

Podrška programima usmjerenim mladima

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Podrška programima usmjerenim mladima“ u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. u cilju povećanja socijalne uključenosti mladih u društvu.


7. srpanj 2017.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena“

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava je objavilo otvoreni (trajni) poziv za dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Zaželi – program zapošljavanja žena“ u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda vrijedan ukupno 400.900.000,00 kuna.


7. srpanj 2017.