Arhiva Novosti Listopad 2021

Objavljeni natječaji - za male i mlade poljoprivrednike iz Mjere 6 Programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu Podmjere 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ – provedba tipa operacije 6.3.1 „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ i natječaj za provedbu Podmjere 6.1. „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“ – provedba tipa operacije 6.1.1 „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.


13. listopad 2021.

Javni pozivi Osječko-baranjske županije

Osječko-baranjska županija objavila je 13. javnih poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju iz proračuna Osječko-baranjske županije:


7. listopad 2021.

Javni natječaj za sufinanciranje projekata zaštite okoliša (ZO-5/2021)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni natječaj za sufinanciranje projekta zaštite okoliša (ZO-5/2021) s ciljem povećanje znanja o važnosti i metodama zaštite okoliša i prirode, uključenju građana u lokalne projekte zaštite okoliša te povećanje svijesti o bioraznolikosti i važnosti očuvanja biljnih i životinjskih vrsta.


4. listopad 2021.

Poziv za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za MSP-ove za zaštitu intelektualnog vlasništava

Ured Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO) u okviru programa Ideas Powered for Business objavio je šesti poziv za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za MSP-ove u svrhu pružanja potpore poduzećima u razvoju njihovih strategija intelektualnog vlasništva i zaštiti njihovih prava intelektualnog vlasništva na nacionalnoj, regionalnoj i razni Europske unije.


4. listopad 2021.