Poziv za prijave za financijsku potporu programima usmjerenim pružanju osobne asistencije osobama s invaliditetom
3. studeni 2015.

Ministarstvo socijalne politike i mladih na svojoj je internetskoj stranici objavila Poziv za prijave za financijsku potporu programima usmjerenim pružanju osobne asistencije osobama s invaliditetom. Udruge u skladu s ovim Pozivom mogu prijaviti programe za sljedeća prioritetna područja: Priroritetno područje 1: osiguravanje usluge osobnog asistenta osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta

Priroritetno područje 2: osiguravanje usluge tumača/prevoditelja hrvatskog znakovnog jezika

Priroritetno područje 3: osiguravanje usluge videćeg pratitelja slijepim osobama koje su nesamostalne u kretanju

Za financiranje programa u okviru ovog Poziva planiran je iznos od 39.800.000,00 kuna. Rok za podnošenje prijava je 30 dana, a završava 30. studenog 2015. godine. Prihvatljivo vremensko razdoblje za provedbu programa je tri godine, a svaka pojedina udruga može prijaviti najviše jedan program u okviru ovog Poziva. Program se mora provoditi na području Republike Hrvatske.

poziv_za_prijave_za_financ_potporu

Povezani članci
N A T J E Č A J  za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije
N A T J E Č A J za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije

Predmet ovog Natječaja je podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2020. godini. Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti.

Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.
Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.

Školska shema u školskoj godini 2020./2021. provodi se na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2020. do 31. srpnja 2021. godine sukladno Pravilniku o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (Narodne novine broj 98/19) i Uputi o postupanju Ministarstva poljoprivrede od 24. kolovoza 2020. godine.

Javni poziv za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana  s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu
Javni poziv za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 1. rujna 2020. Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu. Pozivom su osigurana sredstva u iznosu od milijun kuna za podjelu staklenki domaćeg meda učenicima prvih razreda osnovnih škola na čitavom teritoriju Hrvatske.

Natječaj za poticanje pametnih turističkih rješenja za EU destinacije kroz Europsku prijestolnicu pametnog turizma
Natječaj za poticanje pametnih turističkih rješenja za EU destinacije kroz Europsku prijestolnicu pametnog turizma

Europska komisija objavila je Natječaj za poticanje pametnih turističkih rješenja za EU destinacije kroz Europsku prijestolnicu pametnog turizma, ukupne vrijednosti dva milijuna eura, objavljen je 21. kolovoza 2020., u kojemu po jednakim uvjetima sudjelovati mogu fizičke i pravne osobe koje spadaju u područje primjene Ugovora, kao i međunarodne organizacije.