Poziv za OECD-ov natjecateljski ciklus za projekte na području društveno korisnih inovacija iz RH Rok: 15. rujna 2015.
18. kolovoz 2015.

U suradnji s Ministarstvom gospodarstva kao domaćinom te uz potporu Europske komisije, OECD je 2. srpnja o. g. u Zagrebu pokrenuo natjecateljski ciklus u RH za dobivanje tehničke pomoći OECD-a u izradi te provedbi projekata na području društveno korisnih inovacija (social innovation competition). Natjecati se sa svojim projektom mogu svi: od privatnih osoba, preko nevladinih udruga ili tvrtki do fakulteta/instituta ili tijela državne/lokalne uprave.

Rok za prijavu ideje za projekt OECD-u je 15. rujna 2015. godine., nakon čega će OECD pomoći savjetima i informacijama da se projektna dokumentacija izradi što kvalitetnije i da se pronađu odgovarajući partneri.

Do 30. studenoga 2015. godine OECD-u treba službeno predati unaprijeđenu verziju projekta i tada će otpočeti natjecanje - u sklopu kojega će OECD-ov odbor stručnjaka izabrati tri najbolja projekta - koji će se provesti u RH te koji će dobiti svu potrebnu potporu OECD-a da se pronađu odgovarajući izvori financiranja.

Ostale informacije vezano uz prijavu projektnih prijedloga možete pronaći na http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13894&sec=1933.

poziv2

Povezani članci
Otvoreni natječaji Osječko-baranjske županije
Otvoreni natječaji Osječko-baranjske županije

Javni poziv za dodjelu potpora u turizmu radi ublažavanja posljedica uslijed epidemije bolesti COVID-19, Javni poziv za dodjelu potpora za ulaganja u autohtonu eno i gastro ponudu na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini, Javni poziv za dodjelu potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2021. godini.

Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)
Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je poziv za dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)” u svrhu ublažavanja najgorih oblika dječjeg siromaštva pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele obroka u osnovnim školama.

Javni  poziv za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva
Javni poziv za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova raspisala je Javni poziv za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva s ciljem osnaživanja kapaciteta i umrežavanja nacionalnih organizacija civilnog društva u području međunarodne razvojne suradnje te doprinijelo promicanju prioriteta i vidljivosti Republike Hrvatske na području međunarodne razvojne suradnje.

Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“
Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je natječaj za prijavu projekata iz područja informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“ s ciljem uključivanja u raspravu o izgradnji zdravog kontinenta, borbi protiv klimatskih promjena i izazova u području okoliša, socijalnoj pravednosti, jednakosti i međugeneracijskoj solidarnosti, digitalnoj transformaciji, o europskim pravima i vrijednostima.