Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava korisničkim institucijama iz Prioritetne osi 5 - Tehnička pomoć
25. srpanj 2016.

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava objavilo je Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava korisničkim institucijama iz Prioritetne osi 5 - Tehnička pomoć

Opći cilj ovog Poziva je podrška korisničkim institucijama u uspješnom prijavljivanju i provedbi ESF projekata razvijanjem kvalitetne zalihe budućih projekata. Specifični cilj ovog Poziva je izrada projektne /natječajne dokumentacije relevantne za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.

Prihvatljivi prijavitelji su javna tijela (ministarstva i agencije) i tijela javne vlasti. Za financiranje projekata u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 4.000.000,00 HRK. Korisničkim institucijama će se dodijeliti sredstva sukladno dostavljenim iskazanim potrebama za 2016. i 2017. godinu. Prihvatljivi su troškovi nastali od 01. siječnja 2016. godine za one aktivnosti koje još nisu započele ili su započele, a nisu završile do datuma Obavijesti.

novac

Prihvatljive aktivnosti za financiranje  sredstvima Tehničke pomoći u okviru ovog poziva su:

-  izrada analiza nužnih za pripremu operacija /projekata -  razvoj i priprema operacija /projekata -  izrada sažetaka operacija -  izrada projektne /natječajne dokumentacije. Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1278
Povezani članci
RADIONICA O KOHEZIJSKOJ POLITICI EUROPSKE UNIJE
RADIONICA O KOHEZIJSKOJ POLITICI EUROPSKE UNIJE

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA D.O.O., u suradnji s Županijskom razvojnom agencijom Osječko-baranjske županije, jučer je u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac održala radionicu na temu: „Kohezijska politika Europske unije – što to znači za nas?“.

Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.
Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.

Školska shema u školskoj godini 2020./2021. provodi se na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2020. do 31. srpnja 2021. godine sukladno Pravilniku o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (Narodne novine broj 98/19) i Uputi o postupanju Ministarstva poljoprivrede od 24. kolovoza 2020. godine.

Javni poziv za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana  s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu
Javni poziv za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 1. rujna 2020. Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu. Pozivom su osigurana sredstva u iznosu od milijun kuna za podjelu staklenki domaćeg meda učenicima prvih razreda osnovnih škola na čitavom teritoriju Hrvatske.

Natječaj za poticanje pametnih turističkih rješenja za EU destinacije kroz Europsku prijestolnicu pametnog turizma
Natječaj za poticanje pametnih turističkih rješenja za EU destinacije kroz Europsku prijestolnicu pametnog turizma

Europska komisija objavila je Natječaj za poticanje pametnih turističkih rješenja za EU destinacije kroz Europsku prijestolnicu pametnog turizma, ukupne vrijednosti dva milijuna eura, objavljen je 21. kolovoza 2020., u kojemu po jednakim uvjetima sudjelovati mogu fizičke i pravne osobe koje spadaju u područje primjene Ugovora, kao i međunarodne organizacije.