Javni poziv za sufinanciranje kapitalnih ulaganja u sportske objekte i terene na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini
20. lipanj 2022.

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za sufinanciranje kapitalnih ulaganja u sportske objekte i terene na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini. Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava za odobravanje sredstava iz Proračuna Osječko-baranjske županije u 2022. godini kojima se sufinanciraju kapitalna ulaganja u sportske objekte i terene, što podrazumijeva izgradnju, građevinski zahvat (dogradnja, rekonstrukcija, obnavljanje) i opremanje sportskih objekata i terena.

 

Najviši iznos koji se može odobriti za kapitalna ulaganja u sportske objekte i terene koji se odnosi na izgradnju i građevinski zahvat (dogradnja, rekonstrukcija, obnavljanje) iznosi 250.000,00 kuna po kapitalnom ulaganju. Najviši iznos koji se može odobriti za kapitalna ulaganja u sportske objekte i terene koji se odnosi na opremanje sportskih objekata i terena  iznosi 100.000,00 kuna po kapitalnom ulaganju.

 

Pravo prijave za odobravanje sredstava za sufinanciranje kapitalnih ulaganja u sportske objekte i terene imaju udruge i ustrojstveni oblici udruga (podružnice, ogranci, klubovi, društva i slično) sa svojstvom pravne osobe (u nastavku: udruge) koje provode sportske aktivnosti na području Osječko-baranjske županije.

 

Javni poziv je otvoren od 20. lipnja 2022. godine do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2022. godinu, a najkasnije do 30. studenoga 2022. godine.  

 

Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama Osječko-baranjske županije.

Povezani članci
Javni poziv za poticanje suvremenog plesnog stvaralaštva u 2022. godini
Javni poziv za poticanje suvremenog plesnog stvaralaštva u 2022. godini

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv za poticanje suvremenog plesnog stvaralaštva u 2022. godini. Cilj Javnog poziva jest potpora plesnim umjetnicima u jačanju profesionalnih kapaciteta te dodatnom jačanju kvalitete i vitalnosti na području suvremenog plesnog stvaralaštva. Poziv je usmjeren prvenstveno samostalnim umjetnicima koji nisu u stalnom angažmanu u nekoj instituciji, kao podrška njihovom daljnjem radu i umjetničkom razvoju putem koreografskih i istraživačkih procesa koji će u pripremi i razradi novih umjetničkih koncepata dovesti do produkcije projekta u idućoj kalendarskoj godini. Javni poziv također stavlja naglasak na edukaciju i kontinuirano usavršavanje plesnih umjetnika.

Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“
Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavilo je otvoreni privremeni Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ (referentni broj Poziva: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01).

Javni natječaj za sufinanciranje projekta u području ZO i EnU organizacija civilnog društva (udruga) (ZO/EnU-2/2022)
Javni natječaj za sufinanciranje projekta u području ZO i EnU organizacija civilnog društva (udruga) (ZO/EnU-2/2022)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni natječaj za sufinanciranje projekta u području ZO i EnU organizacija civilnog društva (udruga) (ZO/EnU-2/2022).

Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila (EnU-4/22)
Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila (EnU-4/22)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila (EnU-4/22). Predmet Poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila.