Javni poziv za podnošenje prijave za dodjelu potpora za savjetovanje i mentoriranje poduzetnika na području Osječko-baranjske županije u 2022. godini
6. lipanj 2022.

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za podnošenje prijave za dodjelu potpora za savjetovanje i mentoriranje poduzetnika na  području Osječko-baranjske županije u 2022. godini. Potpora za savjetovanje i mentoriranje poduzetnika dodjeljuje se za savjetodavnu i mentorsku  djelatnost usmjerenu jačanju poduzetničkih kompetencija odnosno podizanju razine poduzetničkih znanja i vještina poduzetnika početnika i ostalih poduzetnika, a osobito za stručne savjetodavne usluge poduzetnicima, kao i korisnicima poduzetničkih inkubatora te za mentorske usluge poduzetnicima početnicima.

 

Potpora za savjetodavne usluge iznosi do 50% opravdanih troškova, a potpore za mentorske usluge poduzetnicima početnicima iznose do 200,00 kuna po satu mentoriranja, a najviše za mentoriranje pojedinog poduzetnika početnika do 1.000,00 kuna.

 

Pravo prijave za korištenje potpora imaju poduzetničke potporne institucije evidentirane u Jedinstvenom registru poduzetničke infrastrukture koje imaju prebivalište odnosno sjedište na području Županije.

 

Javni poziv je otvoren od 1. lipnja 2022. godine do utroška planiranih financijskih sredstava, a najkasnije do 31. listopada 2022. godine. Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama Osječko-baranjske županije.

Povezani članci
Javni poziv za poticanje suvremenog plesnog stvaralaštva u 2022. godini
Javni poziv za poticanje suvremenog plesnog stvaralaštva u 2022. godini

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv za poticanje suvremenog plesnog stvaralaštva u 2022. godini. Cilj Javnog poziva jest potpora plesnim umjetnicima u jačanju profesionalnih kapaciteta te dodatnom jačanju kvalitete i vitalnosti na području suvremenog plesnog stvaralaštva. Poziv je usmjeren prvenstveno samostalnim umjetnicima koji nisu u stalnom angažmanu u nekoj instituciji, kao podrška njihovom daljnjem radu i umjetničkom razvoju putem koreografskih i istraživačkih procesa koji će u pripremi i razradi novih umjetničkih koncepata dovesti do produkcije projekta u idućoj kalendarskoj godini. Javni poziv također stavlja naglasak na edukaciju i kontinuirano usavršavanje plesnih umjetnika.

Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“
Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavilo je otvoreni privremeni Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ (referentni broj Poziva: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01).

Javni natječaj za sufinanciranje projekta u području ZO i EnU organizacija civilnog društva (udruga) (ZO/EnU-2/2022)
Javni natječaj za sufinanciranje projekta u području ZO i EnU organizacija civilnog društva (udruga) (ZO/EnU-2/2022)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni natječaj za sufinanciranje projekta u području ZO i EnU organizacija civilnog društva (udruga) (ZO/EnU-2/2022).

Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila (EnU-4/22)
Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila (EnU-4/22)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila (EnU-4/22). Predmet Poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila.