WEB SEMINAR PRIMJENA ADITIVNE 3D TEHNOLOGIJE U POSLOVANJU
25. svibanj 2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj je isključiva odgovornost Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!
KK.03.1.2.12.0017

 

WEB SEMINAR
PRIMJENA ADITIVNE 3D TEHNOLOGIJE U POSLOVANJU

 

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. sutra (26. svibnja 2020. godine) će održati web seminar „Primjena aditivne 3D tehnologije u poslovanju“, u okviru projekta "Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac", KK.03.1.2.1.0017, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Riječ je o ponovljenom web seminaru, budući da je prilikom prvog održavanja došlo do određenih tehničkih problema, uslijed korištenja ZOOM aplikacije.

Sudionicima će biti prezentirano što su 3D printeri, koje su sve mogućnosti primjene 3D tehnologije te na koji način mogu unaprijediti svoje poslovanje njihovom primjenom. Ujedno će se prikazati aktualnost i zanimljivosti iz svijeta te mogućnosti korištenja 3D printera u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru PIA Antunovac.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i poduzetnice te osobe koje su u postupku osnivanja poduzeća ili pak planiraju ući u svijet poduzetništva da poprate ovaj besplatni web seminar dana 26. svibnja 2020. godine u terminu od 11.00 do 12.30 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem poveznice:

https://www.roda-antunovac.hr/pristup-radionici

Napominjemo da je prethodno potrebno samo popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici, a nakon toga omogućit će Vam se pristup besplatnom web seminaru. Budući da se web seminar održava putem streaminga Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., nisu potrebne nikakve dodatne aplikacije.

Snimke održanih web seminara dostupne su online na web stranici www.roda-antunovac.hr za sve one koji nisu bili u mogućnosti toga dana popratiti događaj. Za sve dodatne informacije obratite nam se na info@roda-antunovac.hr ili na broj 031 670 497 / 031 670 499 te mobitel 099 392 35 77.

Povezani članci
POTPORA ZA SUDJELOVANJE POLJOPRIVREDNIKA U SUSTAVIMA KVALITETE ZA POLJOPRIVREDNE I PREHRAMBENE PROIZVODE
POTPORA ZA SUDJELOVANJE POLJOPRIVREDNIKA U SUSTAVIMA KVALITETE ZA POLJOPRIVREDNE I PREHRAMBENE PROIZVODE

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 27. siječnja 2021. treći Natječaj za provedbu mjere 3 „Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode“, podmjere 3.1. „Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“, tipa operacije 3.1.1 „Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

AKTIVNOSTI UNAPRJEĐENJA PODUZETNIŠTVA NASTAVLJAJU SE I U 2021. GODINI
AKTIVNOSTI UNAPRJEĐENJA PODUZETNIŠTVA NASTAVLJAJU SE I U 2021. GODINI

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. provodi europski projekt „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac! KK.03.12.12.0017“. Iako su projektne aktivnosti započele sredinom siječnja, službeni početak provedbe projekta nastupio je potpisom ugovora u ožujku 2020. godine. Riječ je o projektu financiranom iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, ukupne vrijednosti 747.269,67 kuna, od čega 560.452,24 kuna čine bespovratna sredstva.

NASTAVAK UNAPRJEĐENJA USLUGA ZA DJECU  U SUSTAVU RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA
NASTAVAK UNAPRJEĐENJA USLUGA ZA DJECU U SUSTAVU RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dana 23.12.2020. godine otvorilo je Poziv pod nazivom „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice
Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice

Dana 16.12.2020. godine na Internet stranci www.strukturnifondovi.hr objavljen je Javni poziv Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.