REGIONALNA KONFERENCIJA ZA ŽENE PODUZETNICE: Od zaposlenice do poduzetnice Od poduzetnika početnika do vlastitog brenda
8. lipanj 2021.

Danas smo u PIA Antunovac u suradnji s Woman in Adria održali regionalnu konferenciju za žene „Od zaposlenice do poduzetnice“, u okviru provedbe našeg projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, KK.03.1.2.12.0017.

Konferenciju je pozdravnim govorom otvorio direktor Agencije RODA d.o.o. Ante Modrić istaknuvši kako je ovo već treće takvo događanje namijenjeno poduzetnicama i ženama koje tek planiraju započeti svoje poslovanje, a koje se održava s ciljem poticanja ženskog poduzetništva.

Ciklus predavanja započeli su direktor regije Raiffeisen banke Josip Anočić i manager poslovnog odnosa Gordana Poljak izlaganjem „Ona zna za RBA“, nakon čega je predavanje „Prodaj me nježno“ održala poduzetnica Gordana Kadoić. Izlaganje na temu „Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu“ održala je poduzetnica Sanja Varlaj, a Marko Todorović iz ReRoot d.o.o. održao je predavanje „Implementacija vrijednosti u modele kompetencija zaposlenika i opise radnih mjesta“.

O tome kako od poduzetnika početnika doći do vlastitoga brenda bilo je riječi na okruglom stolu koji je organiziran s ciljem umrežavanja PPI-jeva i ostalih dionika, a na kojem su sudjelovale Zrinka Ljaljić iz Udruge Glas poduzetnika, voditeljica LAG-a Vuka-Dunav Ivana Čik, voditeljica odjela za financije i opće poslove Agencije RODA d.o.o. Maja Pofuk te Karla Bilandžić iz ReRoot d.o.o.

Nakon okruglog stola, svoju poduzetničku priču predstavila nam je gđa. Natalija Pekić, a konferencija je zaključena uz networking sudionika.

Povezani članci
Objavljen Javni poziv za obnovu obiteljskih kuća
Objavljen Javni poziv za obnovu obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv (EnU-2/21) za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Fond dodjeljuje sredstva za neposredno sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća koje nisu oštećene u potresu.

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERNCIJA PROJEKTA „OSLONAC U POSLOVANJU – PIA ANTUNOVAC!, KK.03.1.2.12.0017“
ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERNCIJA PROJEKTA „OSLONAC U POSLOVANJU – PIA ANTUNOVAC!, KK.03.1.2.12.0017“

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. od siječnja 2020. godine provodi projekt pod nazivom „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, KK. 03.1.2.12.0017, a koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. U ponedjeljak, 12. srpnja 2021. godine, održana je završna konferencija projekta na kojoj su predstavljeni ostvareni rezultati. Konferenciju je otvorio direktor Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. te ujedno i voditelj projekta Ante Modrić, naglasivši kako velik interes poduzetnika za uslugama uspostavljenim i provođenim tijekom projekta ukazuje na to kako je potrebno nastaviti raditi na osnaživanju poduzetničko potpornih institucija koje bi pružale podršku poduzetnicima.

Marketing i poduzetništvo: Održana radionica i okrugli stol
Marketing i poduzetništvo: Održana radionica i okrugli stol

U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru (PIA) Antunovac u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine, održan je događaj „Marketing i poduzetništvo“, u okviru provedbe našeg projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, KK.03.1.2.12.0017.

Najava: Radionica i okrugli stol „Marketing i poduzetništvo
Najava: Radionica i okrugli stol „Marketing i poduzetništvo

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. organizira događaj na temu „Marketing i poduzetništvo“ u sklopu projekta Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017 koji će se održati u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine, s početkom u 9:30 sati, u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac, Gospodarska zona 23, 31216 Antunovac, II. kat – konferencijska dvorana.