REGIONALNA KONFERENCIJA ZA ŽENE PODUZETNICE: Od zaposlenice do poduzetnice Od poduzetnika početnika do vlastitog brenda
8. lipanj 2021.

Danas smo u PIA Antunovac u suradnji s Woman in Adria održali regionalnu konferenciju za žene „Od zaposlenice do poduzetnice“, u okviru provedbe našeg projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, KK.03.1.2.12.0017.

Konferenciju je pozdravnim govorom otvorio direktor Agencije RODA d.o.o. Ante Modrić istaknuvši kako je ovo već treće takvo događanje namijenjeno poduzetnicama i ženama koje tek planiraju započeti svoje poslovanje, a koje se održava s ciljem poticanja ženskog poduzetništva.

Ciklus predavanja započeli su direktor regije Raiffeisen banke Josip Anočić i manager poslovnog odnosa Gordana Poljak izlaganjem „Ona zna za RBA“, nakon čega je predavanje „Prodaj me nježno“ održala poduzetnica Gordana Kadoić. Izlaganje na temu „Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu“ održala je poduzetnica Sanja Varlaj, a Marko Todorović iz ReRoot d.o.o. održao je predavanje „Implementacija vrijednosti u modele kompetencija zaposlenika i opise radnih mjesta“.

O tome kako od poduzetnika početnika doći do vlastitoga brenda bilo je riječi na okruglom stolu koji je organiziran s ciljem umrežavanja PPI-jeva i ostalih dionika, a na kojem su sudjelovale Zrinka Ljaljić iz Udruge Glas poduzetnika, voditeljica LAG-a Vuka-Dunav Ivana Čik, voditeljica odjela za financije i opće poslove Agencije RODA d.o.o. Maja Pofuk te Karla Bilandžić iz ReRoot d.o.o.

Nakon okruglog stola, svoju poduzetničku priču predstavila nam je gđa. Natalija Pekić, a konferencija je zaključena uz networking sudionika.

Povezani članci
Najava: Regionalna konferencija za žene u poduzetništvu
Najava: Regionalna konferencija za žene u poduzetništvu "Od zaposlenice do poduzetnice"

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. i Women in Adria organiziraju regionalnu konferenciju za žene pod nazivom „Od zaposlenice do poduzetnice“ u sklopu projekta Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017.

JAVNI POZIVI ZA DODJELU POTPORA ZA PROŠIRENJE POSTOJEĆE DJELATNOSTI I POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA
JAVNI POZIVI ZA DODJELU POTPORA ZA PROŠIRENJE POSTOJEĆE DJELATNOSTI I POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je dva Javna poziva u cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine

Objavljen Javni poziv za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme
Objavljen Javni poziv za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme u svrhu unaprjeđenja sustava provedbe mjere sprječavanja nastanka otpada i mjere odvojenog prikupljanja komunalnog otpada kroz nabavu komunalne opreme za sprječavanje nastanka biootpada, kompostiranjem biootpada u vlastitom vrtu ili domu kako bi se smanjila količina biorazgradivog otpada koji se odvoze na odlagališta otpada, te povećala stopa odvojenog prikupljanja komunalnog otpada.

Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“
Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je natječaj za prijavu projekata iz područja informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“ s ciljem uključivanja u raspravu o izgradnji zdravog kontinenta, borbi protiv klimatskih promjena i izazova u području okoliša, socijalnoj pravednosti, jednakosti i međugeneracijskoj solidarnosti, digitalnoj transformaciji, o europskim pravima i vrijednostima.