Pravilnik o provedbi Mjere M09 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., NN 81/2016
13. rujan 2016.
Ministarstvo poljoprivrede donijelo je pravilnik o provedbi Mjere M09 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Pravilnik  je objavljen na stranicama Ministarstva dana 12. rujna 2016. godine, a možete ga preuzeti ovdje: http://ruralnirazvoj.hr/novosti/pravilnik-o-provedbi-mjere-m09-uspostava-proizvodackih-grupa-i-organizacija-iz-programa-ruralnog-razvoja-republike-hrvatske-za-razdoblje-2014-2020-nn-812016/ pravilnik_o_provedbi_mjere_9
Povezani članci
Objavljeni Javni pozivi i natječaji Ministarstva turizma i sporta
Objavljeni Javni pozivi i natječaji Ministarstva turizma i sporta

Ministarstvo turizma i sporta na svojoj je mrežnoj stranici objavilo nekoliko javnih poziva iz područja turizma i jedan javni poziv iz područja sporta.

Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata  na regionalnoj i lokalnoj razini u 2024. godini
Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u 2024. godini

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na svojoj je mrežnoj stranici objavilo Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u 2024. godini prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u financijskom razdoblju 2021.-2027.

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo nekoliko javnih poziva
Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo nekoliko javnih poziva

Ministarstvo hrvatskih branitelja na svojoj je mrežnoj stranici objavilo nekoliko javnih poziva

Natječaj za sufinanciranje znanstveno-istraživačkih projekata  u sklopu zajedničke hrvatsko-slovenske suradnje
Natječaj za sufinanciranje znanstveno-istraživačkih projekata u sklopu zajedničke hrvatsko-slovenske suradnje

suradnji, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske objavilo je Natječaj za sufinanciranje znanstveno-istraživačkih projekata u sklopu zajedničke hrvatsko-slovenske suradnje za razdoblje od 1. siječnja 2025. do 31. prosinca 2026. godine.