Održani web seminari „Digitalni marketing“ i „Brendiranje“
22. svibanj 2020.

Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!
KK.03.1.2.12.0017

 

Održani web seminari
„Digitalni marketing“ i „Brendiranje“

 

Ovoga tjedna Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. održala je dva web seminara u sklopu provedbe projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“ sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektnim aktivnostima predviđeno je održavanje niza besplatnih radionica i seminara s temama iz svijeta poduzetništva, no uslijed nemogućnosti održavanja istih zbog epidemije COVID-19, dio tema bit će obrađen putem web seminara.

Tako je 21. svibnja 2020. godine održan web seminar „Digitalni marketing“ kojim su predstavljeni osnovni alati provedbe digitalnog i Internet marketinga te smjernice za izradu Internet marketing strategije. Posjetitelji su imali priliku čuti i savjete o tome kako uspješno predstaviti svoju tvrtku i proizvod u online svijetu, kako odrediti i dosegnuti svoju ciljanu publiku te kako s njima ostvariti pozitivnu interakciju na društvenim mrežama koje su danas zaista neizostavan dio svakog ozbiljnog poslovanja. Uz korisne savjete za kreiranje što boljeg online sadržaja te predstavljanjem primjera pozitivne prakse, posjetiteljima je pružena osnova poznavanja pojmova i alata digitalnog marketinga kako bi ih se usmjerilo na daljnje djelovanje na tom području kada je riječ o promidžbi njihove tvrtke, proizvoda ili usluge.

Nastavno na temu digitalnog marketinga, 22. svibnja 2020. godine održan je i web seminar „Brendiranje“. Nakon što je ukratko predstavljena teorijska osnova te su posjetitelji upoznati s time zašto je brend tako važan za poslovanje, predstavljeni su uspješni primjeri stvaranja i održavanja brenda. Posjetitelji su potom upoznati s procesom i tehnikama izgradnje brenda kako bi ih se potaknulo da se i sami aktivno posvete građenju vlastitog brenda svoje tvrtke, odnosno proizvoda ili usluge koju pružaju.

Snimke navedenih web seminara, ali i onih koji su održani ranije, dostupne su za pregled na našoj web stranici u rubrici Radionice. Kao što je do sada već nekoliko puta istaknuto kroz pozive i najave, web seminari namijenjeni su mikro, malim i srednjim poduzetnicima/ama koji već posluju, ali i onima koji tek pokreću svoje poslovanje, planiraju samozapošljavanje te OPG-ovima i obrtima koji planiraju proširiti proizvodnju te svim drugim zainteresiranim osobama koje razmišljaju o uključivanju u svijet poduzetništva.

Također, podsjećamo na web seminare koji će se održati do kraja ovoga mjeseca, a to su kako slijedi:

26.5.2020. Primjena aditivne 3D tehnologije u poslovanju (ponovljeni), početak u 11.00 sati,

28.5.2020. Oblici poslovanja (webinar), početak u 11.00 sati.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na info@roda-antunovac.hr ili na broj 031 670 497 / 031 670 499 te mobitel 099 392 35 77.

Hvala svima koji su se odazvali pozivu za sudjelovanje u našim besplatnim web seminarima!

Web seminar: Digitalni marketing


Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017

Web seminar: Brendiranje


Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017

Povezani članci
Objavljen poziv za dodjelu državnih potpora poduzetnicima iz sektora prometa
Objavljen poziv za dodjelu državnih potpora poduzetnicima iz sektora prometa

Slijedom posljedica krize prouzrokovane koronavirusom koja je pogodila cjelokupno hrvatsko gospodarstvo, posebice sektor prometa, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture objavilo je poziv poduzetnicima za korištenje sredstava iz programa državnih potpora u sklopu mjera gospodarskog opravka Vlade Republike Hrvatske. Provedbena tijela programa dodjele su Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koji će dodjeljivati pojedinačne potpore korisnicima koji ispunjavaju uvjete iz programa.

Objavljen novi natječaj za dodjelu potpore za ulaganja u akvakulturu
Objavljen novi natječaj za dodjelu potpore za ulaganja u akvakulturu

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je novi natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere II.2./II.3./II.4. „Produktivna ulaganja u akvakulturu“, koji je otvoren je za prijave do 1. studenoga 2020. Na raspolaganju je ukupno 15,90 milijuna eura javne potpore, od čega 11,92 milijuna eura iz proračuna Europske unije, a 3,98 milijuna eura iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III
Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III

Opći cilj Poziva je jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz osiguravanje pružanja i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije, komunikacijskog posrednika i videćeg pratitelja. Poziv se financira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., Prioritetne osi 2 Socijalno uključivanje, investicijskog prioriteta 9.iv Poboljšanje pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim uslugama, uključujući usluge zdravstvene skrbi i socijalne usluge od općeg interesa te specifičnog cilja 9.iv.2 Poboljšanje pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama, uključujući podršku procesu deinstitucionalizacije.

PLAN DODJELE SREDSTAVA NACIONALNE ZAKLADE I KALENDAR OBJAVE NATJEČAJA I POZIVA U 2020. GODINI
PLAN DODJELE SREDSTAVA NACIONALNE ZAKLADE I KALENDAR OBJAVE NATJEČAJA I POZIVA U 2020. GODINI

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, sukladno svojim strateškim ciljevima, planira u 2020. godini uložiti 47,7 milijuna kuna u financijske podrške organizacija civilnoga društva i to za višegodišnje institucionalne podrške te višegodišnje oblike razvojne i programske suradnje i oprativne programe Nacionalne zaklade.