ODRŽAN WEB SEMINAR „PRIMJENA ADITIVNE 3D TEHNOLOGIJE U POSLOVANJU“
26. svibanj 2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj je isključiva odgovornost Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!
KK.03.1.2.12.0017

 

ODRŽAN WEB SEMINAR
„PRIMJENA ADITIVNE 3D TEHNOLOGIJE U POSLOVANJU“

 

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. dana 26. svibnja 2020. godine održala je web seminar „Primjena aditivne 3D tehnologije u poslovanju“. Web seminar održan je po drugi put, zbog tehničkih poteškoća nastalih uslijed korištenja programa ZOOM prilikom prvog pokušaja održavanja 7. svibnja 2020. godine.

Sudionicima je prezentirano što su 3D printeri, koje su sve mogućnosti 3D tehnologije te na koji način mogu unaprijediti svoje poslovanje njihovom primjenom. Također su prenesene aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta te prezentirane mogućnosti korištenja 3D printera u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac.

Uslijed nemogućnosti održavanja planiranih radionica zbog epidemije COVID-19, u okviru projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u planu je nastaviti informirati poduzetnike i druge zainteresirane dionike o aktualnostima iz svijeta poduzetništva putem web seminara.

Tako će se 28.5.2020. godine održati još jedan web seminar „Oblici poslovanja“, s početkom u 11.00 sati, što će ujedno biti posljednji web seminar u mjesecu svibnju. Tijekom lipnja donosimo sljedeće teme: „KLIMATSKE PROMJENE I PODUZETNIŠTVO“, „ZAKONSKA REGULATIVA“, „POKRETANJE POSLOVANJA“, EU FONDOVI ZA PODUZETNIKE U 2020. GODINI“.

Još jednom napominjemo da prilikom sudjelovanja na našim web seminarima koristite neki od sljedećih preglednika: Google Chrome, Mozilla Firefox ili Safari, budući da u drugi preglednici ne podržavaju u potpunosti tehnologiju koju koristimo.

Web seminar: Primjena aditivne 3D tehnologije u poslovanju


Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017

Povezani članci
Objavljen Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području osiguravanja pružanja podrške žrtvama i svjedocima za 2020. godinu.
Objavljen Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području osiguravanja pružanja podrške žrtvama i svjedocima za 2020. godinu.

Ministarstvo pravosuđa i uprave objavilo je Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području osiguravanja pružanja podrške žrtvama i svjedocima za 2020. godinu.

Natječaj za dodjelu
Natječaj za dodjelu "Nagrade Vicko Andrić" (Rok: 25. kolovoza 2020. godine)

„Nagrada Vicko Andrić“ dodjeljuje se za izvanredna postignuća u području zaštite kulturne baštine u Republici Hrvatskoj

Objavljen poziv za dodjelu državnih potpora poduzetnicima iz sektora prometa
Objavljen poziv za dodjelu državnih potpora poduzetnicima iz sektora prometa

Slijedom posljedica krize prouzrokovane koronavirusom koja je pogodila cjelokupno hrvatsko gospodarstvo, posebice sektor prometa, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture objavilo je poziv poduzetnicima za korištenje sredstava iz programa državnih potpora u sklopu mjera gospodarskog opravka Vlade Republike Hrvatske. Provedbena tijela programa dodjele su Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koji će dodjeljivati pojedinačne potpore korisnicima koji ispunjavaju uvjete iz programa.

Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje književnoga stvaralaštva (Rok: 15. rujna 2020.)
Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje književnoga stvaralaštva (Rok: 15. rujna 2020.)

Ministarstvo kulture objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje književnoga stvaralaštva u 2021. godini, temeljem kojega će dodjeljivati potpore autorima za književno-umjetnički rad i prijevode na hrvatski jezik djela koja predstavljaju opća kulturna dostignuća