N A T J E Č A J za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije
13. listopad 2020.

PREDMET NATJEČAJA: Predmet ovog Natječaja je podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2020. godini. Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti.

Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada i to:

- prva nagrada u iznosu od 12.000,00 kuna,

- druga nagrada u iznosu od 8.000,00 kuna,

- treća nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna i

- deset nagrada u iznosu od 2.500,00 kuna.

Sponzori su: Osječko-baranjska županija, Cesting d.o.o. Osijek, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Osijek, Kanaan d.o.o. Donji Miholjac, Osijek-Koteks d.d. Osijek i Vuka d.d. Osijek.

UVJETI ZA PRIJAVU: Pravo prijave na natječaj imaju: fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije i poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

ROK I MJESTO PODNOŠENJA PRIJAVE: Prijave se po raspisanom Natječaju mogu podnositi najkasnije do 23. studenoga 2020. godine. Obrasci prijave za Natječaj i upute za izradu plana razrade poduzetničke ideje nalaze se na internetskim stranicama Županije www.obz.hr te se isti s propisanom dokumentacijom u privitku, dostavljaju se na adresu: Osječko-baranjska županija, Upravni odjel za gospodarstvo putem Pisarnice, Županijska 4, 31 000 Osijek uz naznaku: "Prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije"

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 031/221-881.

Poveznica: http://www.obz.hr/index.php/oglasnik/natjecaji-za-zaposljavanje-u-tijeku

Povezani članci
Najava: Regionalna konferencija za žene u poduzetništvu:  „Kako preživjeti Covid krizu?“
Najava: Regionalna konferencija za žene u poduzetništvu: „Kako preživjeti Covid krizu?“

Poštovane poduzetnice, poduzetnici i svi koji ozbiljno razmišljate o pokretanju poslovanja, pozivamo Vas na cjelodnevnu Regionalnu konferenciju za žene u poduzetništvu, na temu „Kako preživjeti Covid krizu?“.

RADIONICA O KOHEZIJSKOJ POLITICI EUROPSKE UNIJE
RADIONICA O KOHEZIJSKOJ POLITICI EUROPSKE UNIJE

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA D.O.O., u suradnji s Županijskom razvojnom agencijom Osječko-baranjske županije, jučer je u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac održala radionicu na temu: „Kohezijska politika Europske unije – što to znači za nas?“.

Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.
Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.

Školska shema u školskoj godini 2020./2021. provodi se na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2020. do 31. srpnja 2021. godine sukladno Pravilniku o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (Narodne novine broj 98/19) i Uputi o postupanju Ministarstva poljoprivrede od 24. kolovoza 2020. godine.

Javni poziv za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana  s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu
Javni poziv za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 1. rujna 2020. Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Programu Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2020. godinu. Pozivom su osigurana sredstva u iznosu od milijun kuna za podjelu staklenki domaćeg meda učenicima prvih razreda osnovnih škola na čitavom teritoriju Hrvatske.