Blagoslovljen Božić i uspješna nova godina
24. prosinac 2021.

Povezani članci
Objavljeni natječaji - za male i mlade poljoprivrednike iz Mjere 6 Programa ruralnog razvoja
Objavljeni natječaji - za male i mlade poljoprivrednike iz Mjere 6 Programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu Podmjere 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ – provedba tipa operacije 6.3.1 „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ i natječaj za provedbu Podmjere 6.1. „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“ – provedba tipa operacije 6.1.1 „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Otvoreni natječaji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za institucionalnu podršku u 2021.  godini
Otvoreni natječaji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za institucionalnu podršku u 2021. godini

Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruge u području demokratizacije i društvenog razvoja , Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku nacionalne zaklade, Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini i Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga za zaštitu potrošača .

Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)
Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je poziv za dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)” u svrhu ublažavanja najgorih oblika dječjeg siromaštva pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele obroka u osnovnim školama.

Sretan i blagoslovljen Uskrs
Sretan i blagoslovljen Uskrs

Želi Vam Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. & PIA Antunovac