ico

Politika privatnosti

Nalazite se ovdje: Home » Politika privatnosti

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva (u daljnjem tekstu Agencija RODA) je društvo koje vodi računa o politici privatnosti Vaših podataka te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).  Ova pravila propisuju kako Agencija RODA koristi i štiti bilo koje podatke koje nam pružate prilikom korištenja ove web stranice. Predano radimo na osiguravanju zaštite vaše privatnosti.

Koristeći ovu mrežnu stranicu, suglasni ste da se ponuđene informacije koriste u skladu sa navedenom Izjavom o privatnosti.

Druge mrežne stranice koje mogu biti povezane sa našom mrežnom stranicom nisu obuhvaćene ovom  Izjavom o privatnosti. Savjetujemo posjetitelje tih mrežnih stranica da pročitaju dio o politikama privatnosti svake mrežne stranice prije nego li im dostave bilo što od svojih osobnih podataka.

Prikupljanje podataka

Agencija RODA upravlja web stranicom http://www.roda-antunovac.hr/ i mobilnom aplikacijom „RODA – Centar Žnidarec“. Ova stranica vas informira u vezi prikupljanja, korištenja i prikaza osobnih podataka koje primamo od korisnika navedene stranice i aplikacije.

Kao posjetitelj niste obvezni dati svoje osobne podatke da biste koristili ovu mrežnu stranicu ili aplikaciju. Prikupljamo samo osobne podatke koje dobrovoljno date putem kontakt forme mobilne aplikacije, putem elektronske pošte ili putem telefona kako bi odgovorili na Vaš upit i kontaktirali nas, u tom slučaju podatke koje prikupljamo o Vama su ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona.

Ne tražimo podatke koji se odnose na rasu ili etničku pripadnost, vjerska uvjerenja, kažnjavanje, fizičko ili mentalno zdravlje ili seksualnu orijentaciju.

Možemo direktno skupljati analitičke podatke, ili koristiti analitičke alate ili usluge trećih strana, kako bi nam pomogli mjeriti promet i trendove korištenja stranice. Ovi alati prikupljaju podatke koje nam šalje vaš preglednik ili mobilni uređaj, uključujući koje stranice posjećujete i druge informacije koje nam pomažu u unaprjeđenju stranice.

Kako koristimo podatke koje prikupljamo o Vama

Svoje osobne podatke koje nam date putem ove mrežne stranice, mobilne aplikacije, e-maila ili broja telefona, kako bi pristupili određenim sadržajima, sudjelovali na nekom događaju, edukaciji, savjetovanju, odgovorili na upitnik ili tražili određene informacije koristit ćemo isključivo u svrhu obrade Vašeg zahtjeva te poboljšanja ove mrežne stranice i unapređenja usluga koje Vam nudimo.

Korištenje „kolačića“

„Kolačiće“ prikupljene na ovoj mrežnoj stranici Agencija RODA ne koristi u svrhu daljnje obrade, odnosno „kolačiće“ ne prikupljamo mi direktno. Na našim mrežnim stranicama prikupljaju se „kolačići“ sustava WordPress koji služe sustavu za autorizaciju administratora unutar CMS sustava te također „kolačići“ koje prikupljaju Facebook i Sharethis u svrhu dijeljenja sadržaja putem društvenih mreža ili elektronske pošte, no Agencija RODA tim „kolačićima“ ne raspolaže i na njih nema utjecaja.

Vrijeme trajanja izjave o privatnosti

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, pristajete na kontakt s nama te nam time dajete za pravo obrađivati vaše osobne podatke sukladno naznačenoj svrsi. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna.

Davanje podataka trećim osobama

Vaše osobne podatke ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo, ne dijelimo i ne dostavljamo  trećim osobama bez Vašeg izričitog dopuštenja.

Osobni podaci mogu se dati na uvid regulatornim i drugim vladinim agencijama ili trećim osobama kada je to nužno da bi se ispunile zakonske ili regulatorne obveze, odnosno na zahtjev nadležnih tijela.

Ako nam dostavljate svoje osobne podatke preko ove mrežne stranice, pristajete na davanje vaših osobnih podataka za gore navedene svrhe.

Koja su vaša prava

U svakom trenutku imate pravo zahtijevati pristup Vašim osobnim podacima i mijenjati ih, ograničiti obradu te zahtijevati brisanje iz baze podataka. To možete učiniti tako da pošaljete zahtjev elektroničkom poštom na info@roda-antunovac.hr, pisanim putem ili osobno, dolaskom na našu adresu B. Radića 4, 31216 Antunovac.

Kako štitimo osobne podatke

Održavamo administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu koja je stvorena kako bi zaštitila osobne podatke od nenamjernih, neovlaštenih i nezakonitih izmjena, otkrivanja, korištenja ili gubitka.

Zaštita privatnosti djece

Agenciji je važna zaštita privatnosti djece na internetu. Naše mrežne stranice, na koje se odnosi ova politika zaštite privatnosti, nisu namijenjene za korištenje osobama mlađima od 16 godina. Naša politika nije namjerno prikupljati ili zadržavati podatke o bilo kojoj osobi mlađoj od 16 godina.

Poveznice na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Molimo vas da uzmete u obzir da kada napustite naše stranice više nemamo kontrolu i nismo odgovorni za zaštitu privatnosti ili drugih informacija koje su predstavljene na tim stranicama. Molimo vas da provjerite izjave o privatnosti tih stranica.

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše Politike  privatnosti obavijestit ćemo vas o tome putem ove mrežne stranice i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje  kako slijedi.

Ova politika je je zadnji put izmijenjena 26. studenog 2018. godine.

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili Vas brine zaštita Vaših podataka, molimo kontaktirajte nas:

Tel: 031/670 499

info@roda-antunovac.hr

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o.

  1. Radića 4, 31216 Antunovac
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+